Obránce mimo hru přehled

Obránce mimo hru
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535140/bmid_obrance-mimo-hru-66032b99d415c.jpg 4 300 300

Mitch je pořádně ostrý hokejový obránce, který prostě nedokáže udržet svou vznětlivost na uzdě. A to vede k zákazu hry na patnáct zápasů NHL. Jako by to nestačilo, musí dočasně zaskočit za trenéra juniorů. Hned při prvním tréninku vtrhne na led energická blondýnka, které je úplně jedno, že má co dělat s hokejovou hvězdou, a neváhá mu pěkně od plic vysvětlit, co si myslí o jeho trenérských schopnostech. Mitchova obrana přestává fungovat. Jiskří to mezi nimi totiž tak, že ledy tají.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis

Desire or Defense, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Obránce mimo hru. Přihlašte se a napište ho.

klarka41711
16.12.2024 4 z 5

Tohle byla kniha, která mě velice překvapila. Čekala jsem od ní, že to bude nějaká spicy romantika, která mě bude štvát už od samého začátku, ale kvůli tomu, že jsem to měla doma, tak jsem se do toho prostě musela pustit. A příjemně mě to překvapilo.
Postavy a děj mě bavil. Ta romantická linka mě taktéž bavila a užívala jsem si jí. Čekala jsem, že tam autorka nahodí několik spicy scén, protože je to jenom romantika z hokejového prostředí, ale nečekala jsem, že tam nebude ani JEDNA. A jsem za to velice ráda. Opravdu jsem si tyto romantiky s hokejového prostředí oblíbila, ale nechci je číst jen kvůli spicy scénám, které mě bohužel iritují. Ale tohle je moc příjemná romantika, pro lidi kteří nemusejí spicy scény v knížkách a kteří si chtějí užít milou a oddechovou romanťárnu z hokejového prostředí!

mina_harker
15.12.2024 3 z 5

Kniha nějak extra nevybočuje z žánru, ale moc se mi líbily hlavní postavy, hlavně Mitch - osamělý hokejista, kterého ovlivňují traumata z minulosti. A oceňuju, že v této knize nejsou žádné sexuální scény, jen postupně se rozvíjející romantický vztah.

LenkaStr
12.12.2024 1 z 5

Romantika? No, já vám nevim, ale já si nevybavuju jedinou scénu, která by se dala označit za romantickou, nebo ve které bych aspoň cítila nějakou chemii mezi těmi dvěma. Místy jsem se zasmála, ale to je tak všechno.

10 nejčtenějších knih (červen)

15.06.2024

Jiskření, že ledy tají? Tak určitě! Začtěte se do pohodové romance z hokejového prostředí

19.05.2024

Mráz, Murtagh a další knižní novinky (17. týden)

21.04.2024

Obočí mi vystřelí málem k vlasům. „Děti?“ odvrátím zrak od trenéra a zírám na Toma. Oba muže ta myšlenka znepokojuje stejně jako mě. „Jak vás mohlo napadnout, že bych měl zrovna já pracovat s dětma? Vždyť já nesnáším i lidi, co už jsou dospělí!“

Kniha Obránce mimo hru v seznamech

Autorovy knížky

2024  80%Obránce mimo hru