Král hněvu

Král hněvu
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544809/bmid_kral-hnevu.jpg 5 84 84

Králové hříchu série

1. díl

Je manželkou, kterou nikdy nechtěl… a slabinou, se kterou nepočítal. Nemilosrdný. Puntičkářský. Arogantní. Dante Russo si libuje, když má věci pod kontrolou, v osobním i pracovním životě. Miliardář a generální ředitel konglomerátu Russo Group neměl v plánu se ženit – dokud není vydíráním donucený zasnoubit se se ženou, kterou sotva zná. S Vivian Lauovou, dědičkou šperkařského byznysu a dcerou jeho nejnovějšího nepřítele. Nesejde na tom, jak je nádherná nebo okouzlující. Dante udělá vše, co je v jeho silách, aby se zbavil kompromitujících materiálů a zrušil zasnoubení. Má to jen jediný háček: teď, když Vivian má… nedokáže ji nechat jít. *** Elegantní. Ambiciózní. Zdvořilá. Vivian Lauová je dokonalá dcera a vstupenka rodiny Lauovy mezi nejvyšší vrstvy společenské smetánky. Vzít si aristokrata Danteho Russoa znamená otevřít své zbohatlické rodině dveře, které by jí jinak zůstaly navždy zavřeny. Ačkoli má neomalený, nepolapitelný Dante do její představy partnera snů daleko, z pocitu povinnosti k rodině s domluveným sňatkem souhlasí. To, že bude toužit po jeho dotycích, neměla vůbec v plánu. Ani to, že se jí stane to nejhorší: do svého nastávajícího se zamiluje.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

King of Wrath, 2022

NikyTaky
dnes 2 z 5

Nechala jsem se zlákat "reklamou" na tuhle knihu, někde dokonce psali, že je to autorky nejlepší kniha. No uf, to teda nevim. Musim říct, že se mi líbil nápad na zápletku, líbil se mi Dante před, tvrďák, nedostupnej, věčně naštvanej. Ona proti tomu byla takový ta typicky vyobrazená asijatka, co poslouchá rodiče na slovo a nemá téměř svůj názor.

Uvádí se že to má 4/5 ohníčků, papriček - že je to tedy velmi spicy. Nebylo. To teda twisted serie by zasloužila ohníčků deset, protože tam se s tím nemazala.

S čím mám problém, tak je to rozuzlení, naprosto to přejde, žádný emoce, po týdnu velký návrat. Hodnotit to podle sebe, tak oba akréty zapálim, až shoří na popel. A Dante má na konci auru zlatýho retvrívra, to bolelo.

Měla jsem problém knihu dočíst, i tempo bylo takové rozvláčné. Za mě 2* ať nejsem zlá.

red_me93
včera 3 z 5

Kniha má velké promo a já měla kvůli tomu také velká očekávání. A to byla chyba...Nebylo to špatné, ale čekala jsem víc (možná i víc spicy scén? )

Na Danteho jsem se těšila od zmínky v Twisted lies, ale to co z něj autorka udělala na konci, to nee :(

rampapa
předevčírem 5 z 5

Moc krásná knížka. Danteho jsem si hnedka zamilovala. Knížku vřele doporučuji. Už se těším na další díl.

KatieKuli
18.11.2024 4 z 5

Dante Russo, miliardář, aristokrat, mocný a arogantní muž, který vždy dostanete, co chce. Co si může někdo slibovat od jeho vydírání? Francis Lau by pro prestiž a společenské postavení udělal vše, třeba provdal svou dceru Vivian do dohodnutého manželství. Donutil Danteho k zásnubám, ale jejich chladné soužití Vivian trápí a snaží se vše vyřešit. Neví, co její otec udělal. Co se stane pokud to zjistí?

Začátek nás skvěle uvedl do situace, nastínil charaktery, budoval zápletku, ale poslední třetina mi přišla příliš rozvleklá a také totální utlumení Danteho charakteru mi úplně nesedělo. Vypadá to na zajímavou novou sérii a už se těším na další díly.

KajinaH722
16.11.2024 5 z 5

Za mě další super kniha od autorky. Opět se nedalo od knihy odtrhnout. Najdeme tu domluvené manželství, zradu,pomstu,tajemství, ale taky city a sexuální napětí. Další příběh se štastným koncem. Moc se těším na další díl,který se zaměří na Kai a Isabella.

Kaši_books
15.11.2024 5 z 5

(SPOILER) Skvělé, čtivé, pohlcující.. Od začátku mi bylo jasné, že se nebudu moct od knížky odtrhnout a přesně tak tomu bylo. Opravdu skvělé a ikdyz mě překvapil možná až moc velký obrat u Danteho- najednou se jeho tvrďáctví po zjištění, že ji miluje úplně vytratilo, tak i přesto to bylo strhující čtení, kterému dávám rozhodně 5*. Postavy se vyvíjely, popichování a sarkasmus byly TOP a ja už se těším na další díly o dalších párech.

Jita160

Naprosto skvělé!!!
Čtivé a smyslné s peprnými scénami a překvapivými momenty.
Dohodnutý sňatek zapříčiněný vydíráním...kam to může dospět???
Nejdříve jsou Vivian a Dante pro sebe cizí, pak jsou spolubydlící, pak soupeři,potom milenci a po odhalení pravdy kvůli pýše a pomstě nepřátelé.
Užívala jsem si momenty kdy Dante prozřel a škemral aby svoji předstíranou snoubenku dostal do chomoutu.

Paja1709
15.11.2024 5 z 5

Předchozí série od autorky se mi líbila.A 1 díl této nové mě bavil též. Jelikož hlavní představitelé jsou trochu starší než v predchozi sérii,tak to bylo trochu jiné ,lepší.Tesim se na další díl.

Elize
15.11.2024 5 z 5

Tohle bylo super. Knížka je čtivá, poutavá, mezi hlavními hrdiny to jiskří. Zkrátka jsem dostala přesně to, co jsem očekávala a rozhodně doporučuji, kniha přečtená jedním dechem. Hlavní téma - dohodnutý sňatek - je klasické klišé, často v romantických knížkách používané, ale přesto to tady dobře funguje a knížce nic nechybí. Moc se těším na další díl.

evineckY
13.11.2024 5 z 5

Romantika dle mého gusta.
Parádní čtení, které jsem si užila a těším se na pokračování.
Moc doporučuji.

Sančez
12.11.2024 4 z 5

Bylo to lepší než Twisted série? Určitě bylo, ale přesto tomu chyběla taková pověstná jiskra. Ale jinak jsem si knihu užila.

lusitta05
12.11.2024 5 z 5

Toto bolo super, presne do nálady. A Dante, zbožňujem takýchto zamračených krásavcov, ktorí idú do kolien, keď sa zamilujú. Paráda.

Books_by_Dee
12.11.2024 5 z 5

PANEBOŽE! Po dlouhé době jsem se zase dostala ke knize, která je pro mě jasnou 5hvězdičkou. Ana Huang je prostě královna a po její Twisted sérii, kterou jsem si naprosto zamilovala, vychází u Baronetu její další série, a to Králové hříchu. První díl Král hněvu nasadil pro mě laťku dost vysoko, protože hlavní hrdina Dante a jeho „Mia caro“ – kam se potom hrabou týpci z Twisted. Dante všechny přeskakuje a získává prvenství a nejsem ji jistá, jestli ho někdo dokáže překonat.
Dante Russo, ředitele konglomerátu Russo Group, se nechtěl nikdy ženit, avšak vydíráním je donucen zasnoubit se s Vivian Lauovou, dědičkou šperkařského byznysu. Přestože je Vivian okouzlující a neskutečně ho to k ní táhne, má jen jeden plán, zbavit se kompromitujícího materiálu a zrušit zasnoubení. Jenže, co když nedokáže Vivian odolat? ….
Tohle bylo neskutečně dokonalé. Jejich špičkování, jejich emoce – smála jsem se nimi, byla jsem na ně neskutečně naštvaná. Za dva dny jsem knihu přečetla a chtěla jsem víc a víc a víc…Ještě, že Baronet vydává série tak rychle za sebou a nemusím na další díl čekat další rok … uff… to bych nezvládla, protože cítím v kostech, že další díl bude opět stát za to.
Rozhodně doporučuji.

Lucie.285
11.11.2024 5 z 5

Opět další kniha od autorky, od které se nešlo odtrhnout. Tentokrát tu máme novou sérii a v tomto díle zde máme příběh Vivian a Danteho. Tropy: od nenávisti k lásce, donucená blízkost a domluvené manželství, prostě vše co miluju. Doporučuji, neváhejte ani chvíli a knihu si přečtěte.

monika0181
11.11.2024 5 z 5

Dokonalé!
Stejně jako předchozí řada je toto druhá navazující stejně dobrá a strhující.
Začetla jsem se a knihu do poslední strany nedala z rukou. Tak byla strhující. Čtivá, smyslná, nápaditá.
Kam až jsme schopni zajít kvůli uznání ve společnosti? Tak to přesně ukázal otec Vivian.
Úplně mě neoslnila obrovská finanční investice do rande, co Dante naplánoval. Nakonec i z příběhu vyplynulo, že štěstí a láska je právě v tech obyčejných věcech.
Protože už od vydání prvního dílu předchozí série uplynula nějaká doba, zopakuji si ji. Takový dojem na mě Král Hněvu udělal. Ráda zavzpomínám na předchozí hrdiny.