Twisted Hate: Nenávist na ostří nože přehled
Ana Huang

Nenávidí ji... skoro stejně jako ji chce. Josh Chen nikdy nepotkal ženu, kterou by nedokázal okouzlit - až na Jules. Společenská a ambiciózní Jules se teď soustředí na jediné: složit advokátní zkoušky. To poslední, co potřebuje, je zaplést se s Joshem. Ale čím víc ho poznává, tím víc si uvědomuje, že v muži, kterého tak dlouho nesnášela, je víc, než se zdá. Jejich vztah je jako stvořený v pekle, a když je dostihnou démoni z minulosti, oba dva musí čelit pravdě, která je buď může zachránit... anebo zničit vše, o co se snažili.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2023 , BaronetOriginální název:
Twisted Hate, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Twisted Hate: Nenávist na ostří nože. Přihlašte se a napište ho.

(SPOILER) Well, stálo to celkem za nic - čekala jsem od této knihy málo, ale i tak jsem byla docela zklamaná. Hlavně protože i sex je v téhle knize napsaný dost mizerně, celou knihu mi připadal jako holý popis (a to i potom, co se z jejich “f*ck buddies stal reálný vztah) - myslím, že když už tyhle knihy čtu, očekávám od nich trochu víc emocí než od kteréhokoli 18+ videa. (K zápletce a plytkosti se ani vyjadřovat nebudu.)

Miluju Jules a proto je tenhle díl nejspíš můj nejoblíbenější. Vím, že tahle série není bůh ví co, ale líbila se mi a četlo se mi to rychle. Jules je taková potvora, že jsem se občas i smála. Klasický haters to lovers s předvídatelným koncem.
100 nejčtenějších knih roku 2024
27.12.2024
Hlubina, Dotek temnoty a další knižní novinky (45. týden)
05.11.2023
„„Jsi moje osobní peklo, Zrzko. -Josh Chen“
„„Příšery v našich představách bývají často horší než ty skutečné.“ - Josh Chen“
Kniha Twisted Hate: Nenávist na ostří nože v seznamech
v Mé knihovně | 310x |
sex přátelství, kamarádství dopisy vydírání zrada rodinné vztahy romantika právníci vyrovnání se s minulostí lékaři od nepřátelství k lásceAutorovy další knížky
2024 | ![]() |
2024 | ![]() |
No a ja ich stale nemam rada a nieco mi tam chybalo. Nehovorim, ze bola kniha zla, ale ani jedneho som uz od prvej knihy nemala rada a to sa nezmenilo ani ked som si precitala ich pribeh. Ja prosto neviem nesadli sme si asi. Ale citacie su krasne
„Jsi moje osobní peklo, Zrzko,“ zasmál se temně a znovu mě prudce zatahal za vlasy. „A Bůh mi pomáhej, protože se mi od tebe nechce odejít.“
„Protože jsi moje. A jestli dovolíš nějakýmu jinýmu chlapovi, aby se tě dotkl, Jules, zjistíš, že dokážu vzít člověku život stejně snadno, jako ho dokážu zachránit.“