Twisted Hate: Nenávist na ostří nože přehled
Ana Huang
Nenávidí ji... skoro stejně jako ji chce. Josh Chen nikdy nepotkal ženu, kterou by nedokázal okouzlit - až na Jules. Společenská a ambiciózní Jules se teď soustředí na jediné: složit advokátní zkoušky. To poslední, co potřebuje, je zaplést se s Joshem. Ale čím víc ho poznává, tím víc si uvědomuje, že v muži, kterého tak dlouho nesnášela, je víc, než se zdá. Jejich vztah je jako stvořený v pekle, a když je dostihnou démoni z minulosti, oba dva musí čelit pravdě, která je buď může zachránit... anebo zničit vše, o co se snažili.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2023 , BaronetOriginální název:
Twisted Hate, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Twisted Hate: Nenávist na ostří nože. Přihlašte se a napište ho.
Tak nějak opět stejně jako u předchozích dvou dílů. Nic nového, opět stejná klišé, opět stejný vzorec. Čtivé ano, ale pecka to nebyla. Uvidím jestli poslední díl se nějak odliší a bude to ta Pecka, kterou čekám. Ale upřímně co v tomto žánru vymyslet nového, vzorce se stále opakují. Ale oddechovka ok, dá se to.
Po dvou dílech, kdy se autorka asi rozehřívala nebo co, tak tohle bylo to nejlepší z celé série ( nepředpokládám, že to Stella a Christian vytrhnou). Tady ten příběh odsejpal od začátku do konce, bezvadná linka enemies to lovers. Někdo psal, že tohle číst nechce, že Jules je strašná pipka, ale naopak mi z nich připadá nejvíc nad věcí a nepo**re se z ničeho. Josh je sice frajírek, ale z těch čtyř je nejvíc "reálnej" a nejvíc se to přibližuje realitě vztahu, kdy někoho zklamete a ta zlomená důvěra udělá svoje. Mafiánů v životě moc nepotkáte, za to člověka, kterého zlomíte svou lží ano. Za mě super díl 4,5*!
Hlubina, Dotek temnoty a další knižní novinky (45. týden)
05.11.2023
„„Jsi moje osobní peklo, Zrzko. -Josh Chen“
„„Příšery v našich představách bývají často horší než ty skutečné.“ - Josh Chen“
Kniha Twisted Hate: Nenávist na ostří nože v seznamech
sex přátelství dopisy vydírání rodinné vztahy romantika právníci vyrovnání se s minulostí
2023 | Twisted Love: Láska na ostří nože |
2023 | Twisted Games: Hry na ostří nože |
2023 | Twisted Hate: Nenávist na ostří nože |
2024 | Twisted Lies: Lži na ostří nože |
2024 | Král hněvu |
Za mě osobně jediný díl, který mě z celý série fakt bavil.