Barbarský vetřelec

Barbarský vetřelec
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536130/bmid_barbari-z-ledove-planety-barbarsky-vetrelec.jpg 4 62 62

Barbaři z ledové planety série

Někdy se věci prostě pokazí. A tak na ledové planetě s těmi nejkrutějšími myslitelnými podmínkami uvízlo dvanáct pozemšťanek. A jasně, já jsem jako na potvoru jedna z nich. Abychom přežili, musíme přijmout symbionty, kteří nám umožní adaptovat se na zdejší podmínky. Bohužel, zrovna můj symbiont je otravný parchant s dohazovačskámi sklony. Proč bych se ale zrovna já měla pářit s největším mimozemšťanem široko daleko?... celý text

Literatura světová Sci-fi Erotika
Vydáno: , Laser-books (Laser)

Barbarian Alien, 2015

Tesset
včera 5 z 5

Bizár vol. 2 pokračuje a já jsem jenom ráda. Opět vtipné, plné erotických scén s modrým, chlupatým mimozemšťanem. Za mě Liz nebyla tak sympatická jako Georgie, ale to bylo vlastně fajn, že hlavní postavy nebyly jak přes kopírák. Je to parádní jednohubka a já se už nemůžu dočkat třetího dílu.

petraLI
předevčírem 5 z 5

Tak tohle mělo šťávu. Kniha je vážně parádní, protože je ve všech směrech jiná než ty, co čtu normálně. Liz je hubatá a její slovník mi trhal takříkajíc uši, ale vlastně byla vtipná a pohodová. Raahosh? Ten byl skvělý od začátku. Malinkaté mínus dám jen za příběh bez větší zápletky a zvláštní zakončení knihy.

Ivka14
předevčírem 3.5 z 5

Liz a Raahosh! Vím, že většině lidí Liz vadí, ale líbí se mi její dravost. Je jedinou ženou, která loví s muži a upřímně, je to osvěžující.

Toto je bezpochyby má guilty pleasure. Jak se ponoříte dále do série, není cesty úniku.

0197
20.12.2024 5 z 5

Jak já jsem se na další díl těšila. Pomalu jsem i dny odpočítávala :-).

Chudák Raahosh. Za jeho chováním se skrývala jen velká osamělost. Nikdy neměl družku, a to ani jen tak pro potěšení, proto jakmile začal rezonovat s Liz a naskytla se příležitost unesl jí do své tajné jeskyně. Stala se pro něj celým světem, představovala vše o čem snil a dělal co mohl, aby se měla dobře. Bál se, aby mu jí nevzali a on zase nezůstal sám :-(.

Liz dala svému druhovi slušně zabrat. Občas se chovala dost ostře, ale tak dalo se jí divit, když se ocitla tam kde se octila? Některé její hlášky stály za to a člověk se s ní nenudil. Ovládala střílení z luku a dříve s otcem lovila, tak že se svým druhem našla společnou řeč. A nakonec si ho oblíbila, dávala mu najevo, jak ji přitahuje a na konci kvůli němu dělala slušný rozruch.

Podstatná část knihy se odehrávala v jeskyni, kde se sbližovali. Mě to tak bavilo. To prostě nešlo odložit. Nešlo. Já se tak nasmála. Pohled Raahoshe? Dokonalý. Já tyhle modrý chlápky žeru. Vtipné, milé, čtivé a prostě takové rozkošné. Oproti prvnímu dílu tu bylo snad ještě více sexu, ale za mě žádný problém. Naopak :-) .

V komentářích se často zmiňuje, že druhý díl je ještě lepší a asi možná i jo. Nějak se nedokážu rozhodnout. Zbožňuju oba a těším se na další. Pár dní mi to bude zase žít v hlavě a pak snad už bude duben, kdy vyjde třetí díl.

PosPol
18.12.2024 3.5 z 5

„Kundu má zmáčenou nektarem, a zatímco kloužu prsty mezi vlhkými záhyby, druhou rukou chytím Liz za vlasy a nakloním jí hlavu, abych ji mohl políbit a pářit se s jejím jazykem.“

Liz se život obrátil naruby v den, kdy jí z bytu unesli zelení mužíčkové a unesli ji do vesmíru. Po ztroskotání je s celou skupinou dalších mladých holek de facto unesou pro změnu šedí a modří mimozemšťani, co mají přes dva metry a jsou neuvěřitelně sexy. Jeden z nich, Raakosh, se rozhodne, že už nechce být mimozemským panicem. Ten přerostlej blb Liz unese do vzdálené jeskyně a nehodlá ji vrátit, dokud nebude obtěžkána jeho dítětem a nebudou skutečně spáření. Liz se však velmi brzy stává tou nejotravnější osinou v zadku na celé zamrzlé a nehostinné planetě. Chudák Raakosh netuší, že unesl tu nejpaličatější kozu ze stáda.

„Jestli z tohohle vyvázneš živý, Raakoshi, vyšukám z tebe duši, k tomu mi dopomáhej Bůh.“

Liz není žádná ukňouraná barbína, naopak je věčně dravá a nasraná a s lukem to umí stejně dobře jako s hbitým jazykem. Ze začátku se ti dva neustále dohadují, jenže pak se jejich symbionti rozhodnou spářit. A tak netrvá dlouho, než Liz začne vybouchovat jako rachejtle na Silvestra při každém doteku Rakooshe, který je hebký jako semiš. Symbiont jim během toho oběma bečí v hrudi jak nějaká pernatá šelma.

„Ze syrového masa a barbarského únosce by mi neměly vlhnout intimní partie, ale očividně si nemůžu pomoct.“

Rakoosh Liz chrání, dokonce i před ní samotnou, postupně vedle ní měkne a z bad boye se stává podpantoflák. Naopak jeho gigantický pták tvrdne, neustále mu trčí, tak hrdý a dlouhý. Liz takhle velké péro v životě neviděla. Hlavní gró knihy je společné stopování kořisti, přespávání v jeskyních a souložení za dlouhých chladných večerů. Liz je neustále tak nadržená, že vlhne dokonce i z představy, jak mu důkladně líže obočí.

„Po celou dobu mě umíněně a vášnivě chlemtá. Kroutí se mi prsty u nohou a z hrdla se derou výkřiky, když do mě jeho hrbolatý a tlustý jazyk hluboko proniká. No kurva. Tohle se nedá vydržet.“

Druhý díl byl asi lepší, než první. Odpadla nudná cesta lodí a ztroskotání. Naopak se vše zaměřuje na ty dva. Příběh je svižný, vtipný, bizarní a částečně i směšný. Celé kniha se točí jen kolem – chci tě emzáku nebo nenávidím tě ty emzácká svině! Stockholmský syndrom jako vyšitý. Ale i tak mě to bavilo. S čím jsem měla asi největší problém, tak s tím, že autorka upozadila celý cizí svět a vlastně jsem měla pocit, že jde o skupinku pralidí někde v jeskyni, co si krátí dlouhé chladné večery prozkoumáváním vlastních i cizích těl. Zkrátka nestačí přidat rohy, ocas a péro s výčnělky, aby byl příběh uvěřitelný. Hodnotím 3,5/5 a tuhle bizzaro romanci si určitě přečtěte.

„Když se vrátí zvenku a ruce jí voní tou její sladkou kundou, musím pevně zavírat oči a připomínat si, že svou pozemšťanku si získám sebeovládáním, nikoli hrubou silou.“

Dolikcek
17.12.2024 5 z 5

Jo mě to prostě baví :D Bizár ale já to miluju :D další díly si určitě nenechám ujít :D

Liz je super držka :D

miloslava3256
03.12.2024 5 z 5

To byla zase jízda! Liz mne fakt super bavila, ten její sarkasmus, slovní průjem po většinou a narážky na Star Wars (ty jsem úplně žrala). Úžasný bizar plný žhavé erotiky. Raahosh se nekonec ukáže jako velmi uzavřený a citlivý, jen neví jak to projevit. Zhtla jsem to za dva dny a nestačí to :D

Kacky_knihovna
03.12.2024 4.5 z 5

Druhý díl této mimozemské romance vůbec nezklamal. Dostala jsem opět pořádnou dávku bizáru v podobě velmi žhavé (a detailní!) erotiky a vtipných momentů.

Barbar Raahosh je majetnický, chytrý, starostlivý a umíněný. Zprvu je hodně tichý a nechává si věci pro sebe. Brzy však jeho netečnou vrstvu prolomí věčně upovídaná Liz, která je pro něj od začátku celý svět. Liz je paličatá, netrpělivá, vznětlivá, nepředvídatelná, statečná a milující – pro svého druha nakonec udělá i nemyslitelné a ne jednou. I když zprvu je pěkně zatvrzelá a příčí se jí, že by její potřeby měla řídit malá „veška“, která uvnitř ní žije a vybírá si sama druha. Oba hlavní hrdiny spojuje paličatost, láska k lovení a dobrodružství mimo bezpečí jeskyně.

Druhý díl mě dostal hlavně kvůli osobnosti Liz, kromě zmíněných vlastností je neuvěřitelně sarkastická a její druh homoru mě bavil po celou dobu. Vtipné dvojsmysly a urážky na účet barbarů mě donutily nejednou se nahlas zasmát. Jestli ji však má někdo ukočírovat a doplnit, pak je to právě Raahosh – ti dva jsou pro sebe jak stvoření, jak se neuvěřitelně doplňují.

Knihu je opět třeba brát s rezervou – je to jednoduché, ale velmi žhavé čtení, které splní svůj účel. Já jsem moc spokojená, dostala jsem, co jsem chtěla. Příběh jsem zhltnula během jediné noci a bavil mě díky Liz ještě víc než první díl série.
Doporučuju!

Rudana
02.12.2024 4 z 5

Ještě že jsou mezi knihami měsíční rozestupy. Číst je naráz, tak by to bylo na jedno brdo. Takto je to příjemným zpestřením chladných dní :-D.

Jita160
02.12.2024 5 z 5

Koho zaujal první díl tak druhý není o nic horší. Mezidruhového sexu je i tu požehnaně takže kdo si užíval jejich páření bude spokojený.
Raahos další z mimozemšťanů je tichý ,zjizvaný, ošklivý a velmi osamělý. Unáší si pro sebe Liz aby získal družku. Jenže ona je velká bojovnice vše co říká je kousavé, boží a to je důvod proč se Raahosh okamžitě zamiluje. Ale té nejprotivnější holce to trvá trochu déle, ona ho chce poznat jako muže, chce randit, chce romantiku, chce vědět vše o jejich tělesných potřebách, ale na ledové planetě plné sněhu,podivných stvořeních a s přísnými pravidly to jde opravdu velice těžce.

petra1396
30.11.2024 5 z 5

Za mě to bylo fajn - hooodně erotiky až velmi detailní a trochu té romantiky.
Trochu se v tom ztrácí příběh - skoro nikam se nic neposunulo, ale na uspokojení mých erotických choutek to stačilo.
Věděla jsem dopředu do čeho jdu - Bylo jasné, že nepůjde o žádné veledílo, ale moc mě to bavilo a odtrhlo mě to od starostí všedního dne - a o tom to přeci je, ne?!
Za mě dávám rozhodně plný počet hvězdiček, protože účel kniha splnila.

anna7852
30.11.2024 4 z 5

Bylo to fajne zábavné čtení,ale první díl byl pro mě lepší, Možná je to tím že mě tady desně lezlo na nervy slovo "veška" které tam bylo snad milionkrát. Rozhodně mě to neodradilo a příběh jsem si užila a už se těším na další díl s Kirou :)

alnovka82
29.11.2024 4 z 5

První díl mě nadchnul víc, ale i tak to bylo čtivé a vtipné. První půlka mě bavila hodně, ve chvíli kdy se vrátili do domovské jeskyně, už jsem tak nadšená nebyla.
Raahosh byl zlato, mnohdy mi ho bylo líto a měl to s ní fakt těžký. Liz mě v prvním díle bavila, ale tady mě dost štvala.
Takže za mě 4* a těším se na Kiru.

oresvo
26.11.2024 5 z 5

Druhý díl byl ještě lepší, jak ten první. Liz je prostě ,, tlamička,, co na srdci to na jazyku. Raahosh se jeví jako nepříjemný, odměřený, neústupný, ale vlastně je jen osamělý. A když k sobě dostane Liz je vidět jak dokáže být oddaný, milující a ochranitelský. Uz teď se těším na další díl.

Ruby Dixon
americká