Bestie (2024) | Databáze knih

Bestie přehled

Bestie
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/550402/bmid_bestie.jpg 4 73 73

Chris: Celý svět mi měl ležet u nohou. Byla jsem stvořena k tomu, abych získala jen to nejlepší. On měl být mojí vstupenkou do ráje, jenže jsem dostala víc, než jsem vůbec očekávala. Finn: V okamžiku, kdy překročila práh mojí kanceláře, měla jasný plán. Jenže já měl už dávno ten svůj. Obrátí můj život naruby, nebo to budu já, kdo otřese jejím světem? Vítejte v mém osobním pekle.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bestie. Přihlašte se a napište ho.

Kiikuus
07.02.2025 4 z 5

Uf. Tak takhle rozporuplné pocity ve mně kniha dlouho nezanechala. Už při úvodním varování jsem si říkala, co mě asi čeká?!

Představte si, že potkáte prvotřídní mrchu, která nejen že má ostré lokty, ale jde v životě takzvaně “přes mrtvoly. A tahle mrcha potká sadistu, kterého chce dostat. Jenže netuší, že si zahrává s ďáblem. A to nemyslím obrazně.
Jak tohle může dopadnout? Já si upřímně od poloviny knihy myslela, že jedině smrtí.

Brutalita, surovost, bezcitnost, všemožné násilí, sadomaso etc. - takových slov bych mohla použít tisíc a stejně by to nevyjádřilo, co je v knize obsaženo.

Pokud máte silný žaludek a jste tak zvědaví jako já, tak si to přečtěte. V hlavě mi to bude ještě nějakou dobu šrotovat.

ElikaS
20.01.2025 4 z 5

Bestie od Nicol Keithe je temná, drsná a úplně jiná než většina toho, co jsem kdy četla. Připomnělo mi to trochu Sirénu od Tiffany Reisz – zvrácené, ale zároveň fascinující. Ačkoliv to rozhodně nebylo nic lehkého, musím říct, že se mi knížka vlastně líbila.

Je to opravdová dark romance, žádné sladké příběhy, kde se hlavní hrdina jen tváří jako grázl, ale pod povrchem je romantický princ. Tohle ne. Finn je tyran, a to bez příkras. A Chris? Ta rozhodně není nevinná princezna – je to mrcha každým coulem. Jenže i tak vám jí bude líto, protože její příběh a situace, do kterých se dostane, jsou neskutečně drsné a působí až mrazivě uvěřitelně.

Psychologický aspekt celé knížky je skvěle propracovaný, což přidává na reálnosti příběhu. Autorka odvedla úžasnou práci při vykreslení emocí, dynamiky mezi postavami a jejich vnitřních bojů.

Rozhodně to tedy není žádná oddechovka – spíš silný, drsný a místy znepokojivý příběh, který vás přinutí přemýšlet a dlouho ho nedostanete z hlavy. Pokud máte rádi opravdu temné romance, Bestie by vám neměla uniknout. Ale připravte se, že tohle čtení vás rozhodně nenechá chladnými.

Helena Lacková
18.01.2025 5 z 5

Temná kniha, která ukazuje několik druhů lidské psychiky.
Na knihu nezapomenu a jistě si ji ještě přečtu

Kniha Bestie v seznamech

v Mé knihovně73x