Soalive.nat komentáře u knih
Smála jsem se a divila jsem se. A pak jsem si uvědomila, že se tohle za zavřenými dveřmi odehrávalo předtím a bude i dnes. Proto lidé tu knihu chtěli odstranit z povrchu zemského... byl to příběh o nich.
Slabé, hodně slabé čtení. Místo zahnání nudy, to nudu přináší. Oddechové, ale otravné.
Už je to asi 10 let, co jsem knihu četla, ale pořád si pamatuju ten pocit, který ve mně kniha zanechala - okouzlení.
Meh. Přečetla jsem si to anglicky, krom asi tak 3 slov, co jsem neznala a nikdy neslyšela, mi zbytek POUZE z jazykového hlediska přišel jako četba pro děti. Viděla jsem všechny filmy a přijdou mi lepší než knihy. Bella tam aspoň tolik "nebrečí" (brečí ve snesitelném množství). Bolí mě, jak je nesamostatná a vlastně naprosto hloupá a naivní. A zároveň, když si uvědomím, kolik mladých (malých) holek tyhle knihy četlo, je mi do pláče, protože jim autorka do hlavy cpe naprosto špatnou představu o tom, jak (ne)funguje vztah, a nejen vztah, ale vlastně celý život.
Měla jsem náladu na oddechové čtení a tato kniha splnila očekávání, ale zároveň byla opravdu zábavná a vtáhla do děje. Za dva dny byla přečtená, no možná se mi četla až příliš snadno... ale upřímně se těším, až začnu číst další díl. Co se týče filmu? Z toho mě bolela hlava, takhle špatný film jsem dlouho neviděla.