Soník87
![Fáma Fáma](https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426942/fama-8Av-426942.jpg?v=1578600170)
Ne nadarmo se říká: "Mlčeti zlato, mluviti stříbro" :-) a v této knize to platí dvojnásob... Kniha se četla velmi hezky, příběh moc dobře napsaný. Autorka napínala až opravdu do posledních stránek... Konec fascinující a až po přečtení knížky si člověk uvědomí, co všechno může způsobit jedna blbá fáma :-)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Zlatokopka Zlatokopka](https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/300968/zlatokopka-5r8-300968.jpg?v=1465920188)
Já tuhle "mrchu" žeru :-) několikrát jsem si během čtení říkala, že bych šla klidně na její místo... A kdo ne, alespoň na chvíli.. Kniha se četla velmi dobře... Je tam sice pár nedostatků, ale to vem čert... příběh je skvělý!!!
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Cizinec na pláži Cizinec na pláži](https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/419499/cizinec-na-plazi-EKo-419499.jpg?v=1571747554)
Po přečtení "Byla to tichá dívka" jsem prostě musela mít další knížku od Michelle Campbell!!! A v klidu můžu říct, že Cizinec na pláži opět nezklamal! Při vyprávění dvou příběhů (každá postava vypráví děj jinak) jsem si chvíli připadala jako blázen :-) Tak moc jsem byla zvědavá, jak to všechno dopadne, že jsem ji přečetla za necelý den a půl.. všechno šlo stranou... Opět velmi dobře napsané... Oddychové čtení...
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Stále vládne mráz Stále vládne mráz](https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/405514/stale-vladne-mraz-649-405514.jpg?v=1552467711)
Velmi zajímavá knížka! Zase o něčem trochu jiném... Zajímavé téma - uprchlíci, obchod s orgány. Stojí za zamyšlení...Pro mě ale jedno velké mínus, skoro na každý třetí straně je nová postava, nové jméno a navíc jsou jména dost podobná.. jakmile na chvíli knížku odložíte, musíte se vrátit a připomenout si, kdo je kdo :-) já na to šla chytře a dělala jsem si na přední straně poznámky :-)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Hadrový panák Hadrový panák](https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/366004/handrova-babika-pwb-366004.jpg?v=1514653192)
Super detektivka, dobře vymyšlený příběh. Postavy jsem si oblíbila, velmi dobře čtivé, už se těším na Loutkáře :-)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Pomsta Pomsta](https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408224/pomsta-vTQ-408224.png?v=1641289574)
Tak tato kniha fakt ne... Četla jsem ji asi před měsícem a uz skoro nevím, o čem byla. Těšila jsem se na konec a ten mě taky dodělal :-( Škoda slov...
![Byla to tichá dívka Byla to tichá dívka](https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/405382/byla-to-ticha-divka-uGl-405382.jpg?v=1560418042)
Za mě od začátku naprostá pecka! Zamilovala jsem si příběh i všechny postavy. Četlo se to samo... Ano, pár stránek je možná trochu zdlouhavých, ale to vůbec nevadí.. já bych ještě klidně přidala. Autorce děkuji a těším se na její další knížky :-)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)