Sonne komentáře u knih
Lehká a pěkná letní odpočinkovka, ale i tak přečtena jedním dechem :)
Perfektní kniha, která je čtivá od první stránky do poslední. Chytlavý děj, typický severský styl narace. Doporučuju.
Úžasně originální kniha vhodně doplněna obrázky. Už se těším na film režiséra Burtona a na další díly. :)
Nejslabší Kingovo dílo, které jsem četla. Roztahabý úvod na 220 stranách, pokus o akci na pár stránkách. Moc jsem se na tuto knihu těšila, ale děj je téměř o ničem, rozvleklý, strach, vyděšení - nic z toho jsem opravdu necítila. Dvěma slovy - velké zklamání.
Slabsi Kingova kniha co se napeti tyce, ale zase se krasne cte. Gradace na poslednich strankach je mazec, konec ma dojemnou, smutnou atmosferu...
Moje prvotina v psane podobe od Agathy Christie. Prvni polovina knihy pro me byla nezazivna, natahla, druha polovina chytla spad a super. Skvele rozuzleni, v kazde kapitole jsem menila podezreni, kdo je tedy vrah.
Moje první kniha, kterou jsem od Kinga četla, musím říct, že jedním slovem je to PECKA. Neskutečně strhující děj, poslední třetinu jsem přečetla snad na jedno nadechnutí a potmě jsem se doma necítila úplně dobře... Opravdu chytlavý, nenucený a dokonale promyšlený děj.