Sophia551
![Večerníčkův pohádkový špalíček Večerníčkův pohádkový špalíček](https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/253346/vecernickuv-pohadkovy-spalicek-253346.jpg?v=1434526605)
Nadherná kniha, ale..... trochu zklamání a to jsme byli s dětmi tak natěšení...... kniha je vhodná spíše tak pro sběratele, kteří si chtějí zavzpomínat na dobu minulou, celá kniha je bohužel ve formě komiksu, jednotlivé příbehy z Večerníčku tak nelze předčítat před spaním, na dobrou noc, takže pokud máte velmi malé děti, které ještě neumí čist, případně neumí čist dobře, tak je bohužel moc nepotěšíte
![Savci : chov zvířat v ZOO : zvířata v lidské péči Savci : chov zvířat v ZOO : zvířata v lidské péči](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/207366/savci-chov-zvirat-v-zoo-zvirata-v-l-ImB-207366.jpg?v=1401135417)
Naprosto úžasná kniha, pro chovatele nejen exotických zvířat - V díle autoři shrnují informace o popisovaných druzích z přírody a zoo ,například jak chovat opice a poloopice,šelmy aj úžasné zvířecí druhy a podrobně se věnují způsobu chovu daného druhu v péči člověka. Zvláštní pozornost je věnována zejména základním chovatelským podmínkám, manipulaci, krmení, ustájení, rozmnožování, odchovu včetně umělého a také biologickým datům .Nyní,knihu nově nabizela zoo na svém e-shopu - Safari park Dvůr Králové za pouhých 90 Kč!!!Zrejmě se jednalo o doprodej zbylých knih.Bohužel nabízenou knihu na e-shopu zoo, skupují obrovskou rychlostí spekulanti,kteří ji obratem zase přeprodávají na ruzných inzertních stránkách za obrovské peníze.....viz...Aukro - aukce - Vyvolávací cena - 999 Kč........nebo ....www.ifauna.cz - za dokonce - 2 000 Kč .......Opravdu velmi smutné
![Stala jsem se moderní otrokyní Stala jsem se moderní otrokyní](https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480540/stala-jsem-se-moderni-otrokyni-wFx-480540.jpg?v=1631546117)
Kniha je docela dobře čtivě napsaná.Myslím, že je to příběh života samotné autorky,navíc,takové věci ,se dějí i dnes,pokud není človek dost opatrný a má zkreslené a naivní představy o realitě života v jiné zemi, ať už se stěhujete za prací,studiem, nebo z osobních důvodů, dobrá příprava a informace vám začátek a start v jiné zemi podstatně usnadní .Myslim,i z mé vlastní zkušenosti, že hlavně, je potřeba dávat pozor spíše na nepoctivé Čechy, ktery již v cizí zemi žijí,orientují a ví,jak to v cizí zemi chodí a jak se tam žije a mohou vás lehce zneužít ke svému prospěchu.Opravdu mi z mé zkušenosti skoro vždy při řešení problému,více pomohli cizinci,než Češi.
![Zamilujte se do angličtiny Zamilujte se do angličtiny](https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478452/zamilujte-se-do-anglictiny-Ayk-478452.png?v=1628602938)
Tahle kniha mě trochu zklamala, je to vlastně jen jakási spíše motivační kniha,kde jsou uvedeny rady a tipy,jak donutit mozek a vlastně i sebe, jak lépe přistupovat k nauce a učení anličtiny ,je to spíše návod na to, jak se donutit učit a lépe se naučit anličtinu.Navíc většinu rad a tipů v této knize díky Broňovi už znám z jeho youtube kanálu.Očekávala jsem knihu - učebnici angličtiny,s běžnymi každodennímy frázemi, větama a slovy + k tomu tedy, rady a tipy,jak si učení usnadnit.Což se bohužel nestalo,takže za mě,je prostě kniha slabota.Chápu že nechce svůj nápad, svoje know-how na toto téma, vyčerpat a více poodhalit, jen a pouze v jedné,respektive dvou knihách,určitě má co nabídnout a to nejen na svých strankách ale i prostřednictvím svých lekcí na youtube a seminařích.Takže, nemůžu zbavit pocitu, že je to takový vychytralý tah ,aby si zajistil dlouhodobou pozornost,ať už ke svým stránkam,seminářum,youtube lekcim,nebo přistim knihám,které vydá
![Byl jednou jeden život Byl jednou jeden život](https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/305982/byl-jednou-jeden-zivot-MQu-305982.jpg?v=1469892658)
Je prosim mozne knihu - Byl jednou jeden život od: Jana Klimešová nekde zakoupit?Dekuji predem za jakekoliv informace