ssissi

Opravdu nádherná hodnotná kniha, text i fotografie velmi zdařilé , vhodná i pro dospělé.

Opravdu krásná kniha s nádhernými fotografiemi ze Zoo Praha i ze země původu některých slonů - Srí Lanky. Pro ty, kdo se chtějí dozvědět něco o slonech v zoo Praha.

Myslím,že je skvělá. Kapitoly po jednotlivých měsících radí,kdy je na kterou činnost ta nejvhodnější doba

Ucelený přehled hradů na Slovensku. Rozděleno na oblasti. Moc pěkné.

Ke knize se vracím každé léto, vždycky mi dodá elán něco dělat. A to se ke knihám nevracím (pouze k ještě jedné "vejce a já"). Doporučuji už pro všeobecný přehled o tom, co vše se dá podniknout, že lesk a bohatství jsou výměnou něčeho za něco, a že to chce odvahu.

Nádherná kniha o tradici "Jízda králů " plná fotografií od zkušeného fotografa koní. Kvalitní křídový papír. Podrobné přiblížení zákulisí (přípravy) těchto akcí.

Možná jen sen o lepším světě, že to zařídí za nás Anastasie? Kéž by.....protože nikoho jiného neznám, kdo by předělal lidstvo na celé planetě, aby se k sobě chovali jinak....aby byl svět co možná nejspravedlivější a vše mělo svůj logický řád.... Četlo se hezky...Kupuji další díly.

koho baví dělat něco, co dělá málokdo...vystřihovat složitější věci z papíru, je kniha myslím moc hezká...s hezkými nápady. např. lucerna na svíčku.... ojedinělá věc v dnešní uspěchané době...uklidní.