stelka_knihomol | Komentáře u knih | Databáze knih

stelka_knihomol stelka_knihomol komentáře u knih

Jeden z nás je na řadě Jeden z nás je na řadě Karen M. McManus

Takhle, je to skvělá kniha a přiznávám, opravdu jsem se od ní nemohla odtrhnout, ale nevím, první díl byl určitě lepší (tomu jsem teda dala taky 4/5). Příběh mě vážně bavil, jen jsem čekala, že se tam toho bude odehrávat víc. Stejně jako u první knihy mám pocit, že na začátku knihy se toho dělo hrozně moc a bylo to napjaté, celý prostředek jako by se nestalo skoro nic, a znova se to rozjelo až ke konci. Jinak ale napínavé, skvělý konec a za mě sympatický postavy. Hlavně doufám, že Knox a Phoebe neskončí spolu, prostě se mi k sobě nehodí. Už se nemůžu dočkat třetího dílu One of us Is back.

18.08.2023 4 z 5

Nový měsíc Nový měsíc Stephenie Meyer

Úžasná kniha, jenom mi tam chyběl Edward

29.07.2023 4 z 5

Pozlacené Pozlacené Namina Forna

(SPOILER) Vlastně se mi do ní vůbec nechtělo, ale byla to teda fakt povedená fantasy, ještě plus feminismus. Trošku mě teda zastavil ten překlad, v nějaké části zněly nějak divně. Ale sympatické postavy, krásné zvraty, ale trochu předvídatelné. Trošku mě upřímně zklamalo, že když ty alaki umřou, jakože konečnou smrtí, tak vlastně ještě žijou. V celý tý knize se tak nestala taková ta smrt někoho, pro koho bysme brečeli.
Ale jo, chválím a doporučuju, jestli jste připravený na pořádnou dávku feminismu.

27.04.2023 4 z 5

Mračna nad turnajem Mračna nad turnajem Nele Neuhaus

Jakože docela hezký příběh, i když starosti těch lidí mě vyloženě vytáčely. Konec se mi líbil asi nejvíc. Takový průměrný příběh

16.03.2023 3 z 5

Třeťák Třeťák Ella Fever

Kniha průměrná, ale u mě má plus krásný příběh a moc moc důležité téma. Tuhle knížku by si měl přečíst každý, hlavně kvůli těm informacím

01.01.2023 4 z 5

Tokijský motýl Tokijský motýl Emiko Jean

Moc hezká knížka, zajímavý nápad. Ale nic extra, řekla bych. Asi jsem čekala trochu víc.

12.06.2022 4 z 5