stepka3765 komentáře u knih
Kdybych mohla dám i víc hvězdiček! Už aby bylo pokračování :)
Krásná knížka na navození vánoční nálady :)
nejdřív jsem viděla film, ale knížka se mi moc líbila! :)
Tak za prvé ta obálka je božská, nejhezčí co jsem zatím viděla. A obsah knížky je taky dokonalý! Jdu pokračovat druhým dílem.! :)
Takže... doufám, že bude další díl, protože ten konec byl takový otevřený. Jinak za mě plný počet hvězdiček, bylo to čtivé a moc se mi to líbilo. :)
Knížka se mi líbila, byla to asi moje první knížka o andělech a určitě není poslední. :)
Krásný, sladký příběh na závěr. Isla je něco podobnýho jako já, takže jsem se v knížce fakt viděla. S Joshem byli strašně sladký :3. A když se tam objevila Anna a St. Clair, Lola a Cricket a Meredith, to bylo úžasný. :) Stephanie Perkins má krásně napsaný a promyšlený knížky, zvedly mi náladu o 100%! Určitě jsem je nečetla naposled.
Skvělé! Sice jsem měla o malinko víc radši Polibek pro Annu, ale tohle mě mile překvapilo! :)
Druhá knížka se mi líbila možná ještě víc než první :) Ihned jdu na další díl :D
Pěkný začátek série, uvidím jak se ot bude vyvíjet dál, ale zatím se mi to líbí :)
Ještě u žádné knížky se mi nestalo, abych ji zbožňovala po prvních 30 stránkách! Nejoblíbenější kniha roku! Nemůžu se dočkat dalšího dílu!
Nejočekávanější kniha podzimu! :D Doslova jsem knížkou prolítla! Dávám 15/10 :D
Já nemám slov. Úplně jsem knížkou proletěla a když jsem byla na poslední stránce, hledala jsem další :D. Po přečtení téhle knížky určitě někdy sáhnu po orginálu Jana Eyrová! :)
Tenhle díl se mi líbil nejvíc z celý série! Všechny díly byly super, ale na tenhle nic nemá. :)
Zábavné, rychlé čtení. Nic složitého jako všechny předešlé díly. :)