Stirek45

Kniha byla napsaná podle scénáře úžasného filmu, takže byla úplně stejná jako film. Čekala jsem trošku něco víc, ale aspoň jsem si procvičila angličtinu :)

Já mám ráda všechny knihy, které se nějakým způsobem motají okolo Jane Austenové a jejího románu Pýcha a předsudek. Na motivy této knihy byl natočen i film, který jsem viděla dřív, než jsem přečetla knihu. Film mi přišel zábavný a tak jsem si půjčila i knihu. Kniha mě nezklamala, byla zábavná a skvělá na odreagování. Hlavně mě pobavilo věnování autorky :) Doporučuji i film!

Dřív než jsem začala číst knihu, tak jsem viděla film. Film se mi moc líbil, akorát jsem v tom trošku měla zmatek a řekla si, že příběh lépe pochopím, když si přečtu i knihu. Líbilo se mi, že autoři zanechali větší část scén v knize. Kniha byla prostě kouzelná a už se těším na druhý díl :)

Říkám si, kdy asi už autorka plánuje sérii Roztomilých malých lhářek ukončit, ale já doufám, že to ještě potrvá. Knihy jsou opravdu úžasné a stejně tak i seriál. Tak, kde je další díl ? :)

Ze začátku jsem měla problém se začíst do knihy, ale pak už se to rozjelo a bylo to super. Nejvíce se mi líbilo na knize to, že byla rozdělená na vypravování z pohledu dvou lidí. Více mě ale bavily části, které byly z pohledy Waverly :)

No musím dát dvě hvězdičky, protože tato kniha se mi líbila o trošku méně, než dvě předešlé. Ze začátku se mi kniha líbila, ale pak už to ztrácelo to svoje kouzlo.

Trošku jsem se hrozila nad oblékáním Loly, ale to je každého věc :D každopádně Polibek pro Annu se mi líbil o hodně víc, byla jsem ráda za účast Anny a St. Claira. Kniha byla milá, děj mi rychle utíkal, ale přesto tomu ještě něco chybělo, právě to, co jsem našla u předešlého dílu.

Nápad byl dobrý, ale někdy mě to chvílemi nebavilo. Ale zase musím uznat, že konec mě překvapil a líbil se mi. Zajímavé bylo i střídání pohledů, ale někdy jsem v tom měla i zmatek. Od autorky jsem četla jak sérii Delirium, tak i Chvíle před koncem a myslela jsem, že toto bude stejně úžasné jako předešlé zmiňované knihy.

I když kniha byla poměrně dlouhá a ta první část by tam klidně být ani nemusela, četla se mi dobře a byla hodně zajímavá. Nejvíce se mi líbila asi poslední část - Lampy zhasínají (i pojmenování jednotlivých částí měl autor hezké). Na konci mi bylo Štěpky neskutečně líto, protože se o Pavla hezky starala a stejně se žádného štěstí nakonec nedočkala.

Váhala jsem mezi třemi a čtyřmi hvězdy, nakonec jsem dala tři. Kniha se mi ze začátku líbila, četla se mi dobře a nemohla jsem se od ní odtrhnout, ale pak postupně ztrácela na svém kouzlu a tolik se mi už nelíbila. Třeba druhý díl bude lepší.

Než jsem se dostala ke knize, tak jsem viděla film, který mě naprosto uchvátil. Knihu jsem si půjčila v angličtině, ale i tak jsem se do knihy ponořila a nedokázala jsem přestat číst. Je to naprosto úžasná kniha, která je smutná i zábavná zároveň. Určitě plánuji si přečíst i další knihy od autora, ale myslím si že na tuto knihu jen tak něco mít nebude.

Já pohádky miluji a proto miluji celou tuto sérii. Díl se mi líbil stejně jako první díl a Scarlett jsem si hned zamilovala. Postava Vlka se mi zalíbila ještě víc než postava prince Kaie. Už se moc těším na třetí díl :))

Knihu jsem přečetla hned, ale čekala jsem od ní něco víc. Autorova Zlodějka knih byla naprosto dokonalá, ale tady mě děj tolik nezaujal. Určitě ale zkusím ještě nějakou knihu od Markuse Zusaka.

Knihu jsem si půjčila kvůli seminárce, ale čekala jsem od ní trošku víc. Příběh je zajímavý a chce se dozvědět určitě víc podrobností což tato kniha na jednu stranu zařídí, ale to zpracování se mi moc nelíbí.

Čekala jsem, že tato kniha bude mít prostě jednoduchý příběh a nějak mě to neoslní. Ale omyl, sice knihu nehodnotím plným počtem hvězdiček, ale knihu jsem přečetla hrozně rychle a opravdu se mi moc líbila. Jsem zvědavá na další knihu od autorky - Lola a kluk od vedle, ta už na mě čeká v poličce.

Uzasna kniha :) sice mi dlouhou dobu zabralo než jsem to prelouskala v angličtině, ale tato kniha je sama o sobe tak skvěla, že po přečtení v češtině jsem si to musela sehnat i v angličtině :) Mr. Darcy
Tato kniha mě neskutečně pohltila. Líbilo se mi, jak se hlavní hrdina ocitá každý den v jiném těle a jak to prožívá. Upřímně jsem se váhání Rhiannon nedivila, protože Justina měla ráda a A viděla každý den úplně jinak. Trošku mě překvapil konec, protože teď nevím jestli si jen autor připravil půdu na další díl....no uvidíme.

Upřímně se mi tato druhá kniha autorky líbila víc. Nejvíc jsem se vždy těšila na pasáže prvního příběhu Elizabeth Bennetové :) Ale podruhé se do ní asi nepustím.

Druhý díl se mi líbil o hodně víc než ten předchozí - a to už se mi dlouhou dobu nestalo ;) Nevím proč, ale Juliana jsem si zamilovala více než Alexe. Už se těším na třetí díl :)

Všechny dily Roztomilých malých lhářek mají šťávu a u sedmého ddílu série to opět není výjimka :)