Stryko Stryko komentáře u knih

☰ menu

Já jsem smrt Já jsem smrt Chris Carter

Můžete mi prosím někdo něco vysvětlit? Nevím, jestli jsem něco přehlédl nebo zapomněl nebo to prostě nechápu, ale něco mi absolutně nedává smysl v této knížce! Pozor SPOILER!!!

Kdo byl a jak se jmenoval tedy netvor, věznitel červa? V knížce se píše, že 7x byl kdysi v minulosti podezřelý z vražd Jasper J. TRAMM a že 7x mohlo skončit utrpení červa, kdyby ho opravdu policisté dostali. Tudíž logicky netvor je prostě: Jasper J. TRAMM. Taky když červ utekl, tak policie Tramma zatkla a logicky asi sedí ve vězení a dostal doživotí. Navíc se TRAMM sám přiznal k dalších obětem, které zavraždil. Doteď do chápu.
Tak jak je možné, že mohl červ (Troy Sanders) nastrčit Hunterovi Tramma, jako aktuálního podezřelého, když měl být ve vězení. Navíc, když je v knížce psáno, že se červ musel Tramma zbavit, zabít. Ale jak to mohl udělat, když byl TRAMM ve vězení, ne? Taky nechápu, jak v tom případě mohli Tramma zatknout za rvačku v klubu před 7 měsíci? Logicky prostě byl netvorem Jasper J. TRAMM. Ale pak to zase nedává smysl v tom, když se v knížce píše, že se červ musel Tramma zbavit. Vůbec to nechápu.

Vysvětlete mi prosím někdo, jak to je a kdo byl netvor a pokud to byl TRAMM, tak jak je možné, že se ho červ zbavil, když přece musel být ve vězení.

Děkuji...

25.08.2019