Sunny02 Sunny02 komentáře u knih

☰ menu

Mraveneček na cestách Mraveneček na cestách Stanislava Reschová

Krátká knížka, která ale děti potěšila. Koupila jsem ji na chatu, a děti najednou chtěly pozorovat mravence :) Kapitolky jsou krátké, takže s pozorností nebyl problém.

20.04.2020 5 z 5


Hádanky pro školáky Hádanky pro školáky Zuzana Pospíšilová

Moje děti milují různé rébusy a hádanky. Tyhle naprosto splnily očekávání. Navíc si u nich děti procvičí i učivo, ale nejdůležitější je, že je opravdu baví.

08.04.2020 5 z 5


Pravdivý příběh o prasátku Pravdivý příběh o prasátku Emilie Chazerand

Krásný příběh o prasátku, ze kterého se stává mladá slečna Miriam. Kniha nám ukazuje, že i když vypadáme jinak než ostatní, pořád můžeme být šťastní a milovaní. Knihu také doprovází nádherné ilustrace. U nás doma měla kniha úspěch a mohu jen doporučit.

30.03.2020 5 z 5


Příběhy z amazonského pralesa Příběhy z amazonského pralesa Patrick Agot

Krátké poučné příběhy děti zavedou do amazonského pralesa. Zvířata zde mluví a mají také své vlastnosti. V každém příběhu na děti čeká poučení. Kniha má krásné ilustrace, takže si budete připadat, jako byste se opravdu v Amazonii objevili.

28.03.2020 5 z 5


Deníček nudilky Deníček nudilky Élisabeth Brami

Deníček nudilky je krátký příběh plný krásných ilustrací. Musím říct, že nám doma chvíli trvalo, než jsme se do knihy začetly. Doporučuji vydržet, protože konec je opravdu povedený a dětem příběh hodně přinese.

26.03.2020 4 z 5