Suzz Suzz komentáře u knih

Petr a Lucie Petr a Lucie Romain Rolland

Popis na začátku díla jsem musela trochu přetrpět, ale ve chvíli seznamování Petra a Lucie mě děj strhnul. Velice smutný příběh. Válka je už tak depresivní a smutná a do toho ještě obraz zahynulé lásky. Až mi trhalo srdce při představě dvou zamilovaných lidí, kteří by spolu nejraději zestárli a malovali si svou budoucnost a přitom věděli, že brzy zemřou. A ten konec! Tak krásné a dojemné a najednou bum - smrt :'(

24.02.2014 5 z 5

Na západní frontě klid / Cesta zpátky Na západní frontě klid / Cesta zpátky Erich Maria Remarque (p)

Autor nám velice dobře podal hrůzostrašný obraz války, díky němuž si můžeme představit, co strašného sám musel prožívat, jak nesmyslná válka byla a jak všichni lidé trpěli. Kniha je velice smutná a celou dobu jsem z ní měla až depresivní pocit :( Doufám, že kniha bude ponaučením pro příští generace. Neumím si představit, jaký otřes by to pro nás byl.

24.02.2014 5 z 5

Jedině Tereza Jedině Tereza Táňa Kubátová

Mně se kniha náhodou velmi líbila. Zhltla jsem ji jedním dechem, zvědavá, jak to vlastně skončí. V dnešním světě se může stát cokoliv, tak proč ne právě tohle?

20.08.2012 5 z 5

Cesta zpátky Cesta zpátky Jana Kratochvílová

Pohodová kniha pro mladé holky, hezky jsem si s ní krátila čas :) Jen nechápu, jak mohla s tím Michalem vydržet tak dlouho, já bych ho poslala do pryč hned na začátku ... celou dobu jsem čekala, kdy se vrátí k Jirkovi :D

03.08.2012 5 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Klasika, malý kouzelník, který zažívá napínavé dobrodužství... není co dodat, parádka :))

31.07.2012 5 z 5

Zkouška z líbání Zkouška z líbání Lisi Harrison

Pro mladé super knížka :) Strašně jsem si oblíbila tuhle partu holek a jejich snobské rozmazlené prostředí :D

31.07.2012 5 z 5

Dvě puberťačky na krku Dvě puberťačky na krku Věra Řeháčková

Tím začátkem jsem se musela trochu prokousat, ale potom už super knížka :) Jen mě mrzelo, že to spíše nebylo z prostředí těch tanečních, ale bylo to hlavně o koních :( Já spíše tíhnu víc k tanečkům, takže by mě kniha bavila o trochu více :))

31.07.2012 4 z 5

Láska z kapek deště Láska z kapek deště Dominika Kirschová

Úžasná kniha. Mamka mi ji koupila a dlouho mi ležela v knihovničce, pak jsem se jednoho dne přinutila k přečtení a byla jsem mile překvapena. Dost mě chytla a já ji přečetla za dva dny. Druhá knížka, co mě i dokázala rozbrečet. Čte se fakt krásně, neumíte se zastavit :)

18.07.2012 5 z 5