švícko komentáře u knih
Skvělé. Pochopitelně, má to pár chybiček, ale myslím, že se ke knize ve stáří vrátím.
Pět hvězdiček si kniha určitě zaslouží - skvělá. Až mě to překvapilo. Mohu tedy DOPORUČIT.
Bylo to trochu jiné a proto 4,5. Konec to "podržel". Je to stejně můj nejolíbenější současný autor. Lidé tu píší o brutalitě, ale to k tomu jeho psaní patří. Knihy Chrise nemají "hluchá" místa a já stále hledám někoho s podobným stylem.
Zase pěkné. Připomíná mi to Harryho Bosche od Connellyho. Ale ten konec. Těším se na pokračování
Překvapivě pěkná kniha, kde je detektivní žánr trochu v pozadí
Líbilo se mi to, stejně jako jeho ostatní knihy. Nemyslím si, že by to byl pokles kvality. Mrtvý muž přichází se mi zdál lepší, ale je to jako bych srovnával housky s rohlíkem. Každopádně DOPORUČUJI.
Nevím, nějak jsem se přes svátky nemohl do knihy začíst. Asi to bylo tím, že jsem jí četl víc jak 14 dní a tak moje hodnocení není, protože by bylo neobjektvní.
Prostě Chris Carter je Chris Carter. Zase skvělé čtení. Za chvilku přečtu všechny jeho knihy (nelze odolat). A co potom. Vyrovná se mu někdo? Mám rád knihy od Michaela Connellyho. Bohužel Steve Larsson už nic nenapíše. DOPORUČUJI.
Výborná kniha. Skvělá zápletka s brilantním koncem. Až mě to překvapilo. Mohu tedy jen a jen doporučit. Už se teď těším na další knihu.
Je to zajímavá kniha, která se hodně odlišuje od ostatních (thriller, odborná, .....)
Zase starej dobrej Harry. Doporučuji. 4,5 hvězdy