teli9845 komentáře u knih
Kniha nabídla vše co jsem od ní očekávala. Škoda jen, že jsem ji četla hned po sérii knih od Kate Mortonové, která je v rodinných, lehce historických ságách moje top jednička.
Ale nejsem zklamaná. Hlavní postavy mi už teď moc chybí a mrzí mě, že jsem je nemohla poznat ještě lépe.
Kniha ze sekce oddechových knih s velkým potenciálem. Jednoduchá na čtení, jasná příběhová linie, zajímavé postavy. V rámci kategorie plně splnila má očekávání a budu se těšit na další díly a doufat ve filmové zpracování. Pokud milujete trilogii Labyrint (Spáleniště, atd...) tak je to přesně kniha pro vás:)
Ještě jsem knihu nečetla, ale reaguji na Babouš : Mám stejný dojem z Cobena - strhující, brilantní, napínavé...ale těžko uvěřitelné, až přitažené.
Spoustu skvělých knih si přečtu a byť jsou skvělé, už je nikdy nepřečtu znovu. Na tuto mám neustále chuť vytáhnout ji z knihovničky. Mně se naopak "filosofické" pasáže moc líbily.
Musím bez přikrášlování říct, že je to nejlepší kniha, kterou jsem v životě četla. Chytla mě na začátku a na konci mě nechtěla pustit. Zamilovala jsem si všechny postavy - mimochodem výborně propracované. Percy - nepochopená životní trpitelka, Thomas - ztracený mladík s velkou naději, Edith - hledající samu sebe přes osud své matky. Autorka má krásný popisný styl, který lahodí uchu i mysli. Stoprocent i víc kdyby šlo a dnes se pouštím do Zapomenuté zahrady.
Abych řekla pravdu tak si s hodnocením lámu hlavu. Kniha byla velice čtivá a zajímavá, zápletka neotřelá a stylem psaní autor velice rychle vtáhl čtenáře do děje. Co mi trošku vadilo bylo rozuzlení. Přišlo mi nadstavené a trošku přitažené za vlasy. Některé věci mi tam jak se lidově říká "neštymovali". Hlavně posledních cca 5 stran jsem jen kroutila hlavou. Ale nejspíš odpustím a dám 4 hvězdy. Jinak souhlasím s Knihomol 61 - Keplera mám ráda, ale Coben je docela třída :)