téravokudlaná komentáře u knih
V této knize jsou hezké pohádky pěkně zpracované a ilustrace od Pavla Hubičky prostě krásné...
Příběhy Vlka a Zajíce mě odmalička bavily a tato knížka mi je příjemně připomněla :-)
Z série příběhy se šťastným koncem jsem četla jen našlo se koťátko, pro starší už to moc není. Mladším dětem se ale může líbit, je to docela milá knížka
Od této knížky jsem zprvu moc nečekala, ale musím říct, že jsem názor hned po první stránce změnila. Je to opravdu skvělá a vtipná knížka, Kir Bulyčov dokáže psát vážně vtipně :-) a píše tak úžasně, že nikdy dopředu nezjistíte rozuzlení Alenčiných dobrodružství. Byla jsem napjatá jak to všechno dopadne, protože s každou další stránkou to bylo záhadnější a napínavější . S knížkou jsem rozdhodně spokojená. Můžu vřele doporučit všem věkovým kategoriím :-) , protože Alenka dokáže opravdu pobavit každého :-) .
Knížka s návodem na pěstování zeleniny a ovoce, co je na tom tak zvláštního?
vtipný příběh, bavil mě jako malou, chyba je však v tom, že příběh a dobrodružství nejsou u konci tak rozepsaná. Jinak dobrá a zábavná kniha
Je dobré že v knížce je i mapka pro výskyt víl, dobrá knížka pro menší děti
Nejsou v ní úplně nejznámější pohádky, ale to vůbec ničemu nevadí:-)
Tato pohádka se mi vždy líbila, bavilo mě, prožívat příběh s Pongem a Perditou:-)
V této knize jsou napsané stručné informace o tom proč se říká...
Příběhy vůbec nejsou vtipné ani jednou jsem se nezasmála :-\ . Myslela jsem si že když je to báječný bavič Terry Jones, že to budou úžasné pohádky. Knížka mě vůbec nenadchla, za mě jedna hvězda.
Myslela jsem si že mě příběhy pobaví, ale mýlila jsem se protože příběhy už jsem četla v knížce Kocourkov a skoro vůbec nejsou vtipné