Tereza.Fait

Takhle serie je jedna z mych oblíbených. Mam přečtené cele a v originale. Vyborne cteni!!

Ctu vsechno, co nam Warden hazi. Do tohohle se mi trochu nechtelo, ale je to dobry cteni! Dost mi vadi ten chlap na českým přebalu :-D jinak nemam zadny minus.

Jako jo, je to trosku vlaznejsi dil, ale porad je to Bratrstvo. Miluju je, budu cist dokud bude Warden psat :-D jsem v tom svete ztracena a ty lidi mi proste po case fyzicky chybi.. kdo cte Bratry, musi precist :-)

Tahle byla skvela. Cely pribeh dokaze cloveka pohltit, jak to ma u hezky napsané knizky byt! Za tu chvilku, co jsem s postavami zila, mi budou chybet. Jsem vdecna za happy end. Prectu si ted The King of scars!

Pri prvni knize jsem myslela, ze se do tehle serie nedostanu, ale stalo se. Kdo ma rad styl, jakym Warden pise, nebude zklamany! Tesim se na dalsi dil.

Tenhle dil se mi libil! Mela jsem chvilema pocit, ze ctu Bratrstvo. Zhltnuto jako malinu.

No... cetla jsem v originale a vazne nevim co napsat. Urcite doporucuju k precteni; sexu mi neprislo moc; opravdu je to trochu jina kavicka, nez psala Coleen doted, ale jsem docela spoko. :-)

Ctu to v originale a zeru celou serii!! Skoda, ze neni preklad i dilu 0 a 0,5 o Jakeovi a Aby, taky byste to milovali, stejne tak doporucuju ty dalsi dily, je to bomba!!

Cetla jsem zatim jen v originale a jsem naprosto spokojena! Povidky patrici do sveta BDB jsem cetla vsechny a prirostly mi k srdci stejne jako knihy bratrstva. Sice jsou kratsi, ale ctive a rozhodne stoji za precteni :-)

Hmm... me to cteni nijak neurazilo, mam tyhle oddechovky rada. Cetla jsem v originalu a cetlo se to samo. Za me dobry :-)

Doctu vsechno, co nacnu.. ale tohle me zklamalo. Ctu kvuli stastnym koncum, tohle pro me neni.

Kdyz jsem docetla Bratrstvo, holt nezbylo, nez se vrhnout na andele :-D Jak pise pani nize - Bratrstvo to neni, ale porad mam pocit, ze jsem doma.

Povidka je skvela! Dotazniky obcas sranda. Musim precist znovu a nepreskakovat, treba to vic chytne

Tohle jsem obrecela! Jsem rada, ze je pro Treze budoucnost.

Johna a Xhex mam rada! Sice me postavy obcas stvou, ze si veci nereknou na rovinu (John s Xhex jsou hned za Butchem a Marisou, vede Phury s Cormii ????), ale takovy uz proste jsou a nebylo by o cem psat, ze? A ja pro happy endy proste ctu, takze proti tomu vuubec nic nemam.

Jo, tehle dil je pradni! Zatim precteny dvakrat a jeste si ho urcite prectu. Rehvenge je zvlastni a diky Ehlene ho mam rada.

Napinavy jako ksandy. K Vishousovi jsem si musela vztah vybudovat, ze zacatku mi neprirostl k srdci. Porad me hreje u srdce ta osudovost, co prostupuje celou serii!

Zsadista mám ráda! Myslím, že to, jak se tihle chlapi chovaji je v podstatě jejich druhu.. Takže jsem byla nadšená, že jeho osud má šťastný konec. Ta jejich chemie mě dostává.