Tyran přehled
T. M. Frazier
King Ještě zuřivější. Ještě vášnivější. A ještě odhodlanější. Poté, co ho senátor zradil, se snaží za každou cenu získat Doe zpátky. Nejprve se však musí vypořádat s Elim, drogovým dealerem, který se mu mstí za vraždu Isaaca. I kdyby mu plán vyšel, bude ho Doe stále chtít? I poté, co se ji pokusil vyměnit za svou dceru a Doe objevila svou totožnost? Doe byla násilně odvedena ke své rodině, ve které se ale vůbec necítí jako doma. Postupně se však rozpomíná na svoji minulost. Na svůj vztah s otcem. Na svého syna. Na Nikki. Jak je možné, že ji znala ještě dřív, než ztratila paměť? A kdo je ten tajemný Tyran, před kterým ji Nikki varovala?... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2020 , Gorila , OcelotOriginální název:
Tyrant, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tyran. Přihlašte se a napište ho.
Instagram misha_cte_eroticke.romany
erotická darkromance
morally grey hrdina typu dotkni se ji a zabiju tě
násilí, vulgarismy, mučení, znásilnění
ztráta paměti
svobodná matka
rodiče, které dcera nezajímá
střídání pohledu Doe a Kinga
Pokračování navazuje tam, kde skončil King. Opět je kniha plná vulgarismů, násilí a mučení. Není vhodná pro milovníky romantiky, protože příběh je surový, sprostý a násilí je zde na běžném pořádku.
Příběh rychle utíká, nejsou zde žádné zdlouhavé pasáže, pořád se něco děje a vy musíte číst dál a dál, až jste na konci
Jiskření mezi Doe a Kingem stále trvá a přesto zde není toho sexu nějak extra moc, přece jenom jsou rozděleni. No a když už na sex dojde, tak je pořádné drsný, žádné sladké slova.
Já mám tuhle sérii prostě ráda, zamilovala jsem si všechny postavy a už se moc těším na Beara, který si v tomto díle zažil docela peklo.
Příběh si drží stejné tempo a atmosféru. King je stále stejný. Po zradě od senátora se rozhodne, že jakmile vyřeší hrozbu, vezme si Doe zpět.
Tentokrát řeší samé problémy, musí se vypořádat s dalším nepřítelem a když už si myslí, že si Doe odveze domů, tak se objeví starý nepřítel a Doe se ocitne v ohrožení života
Doe zjistí, kdo vlastně je a co všechno zanechala ve starém životě včetně malého syna. Otec ji vysadí doma a pak zase zmizí a Doe se tak musí vypořádat se vším sama. Od věrné hospodyně a nejlepšího přítele Tannera zjišťuje, kdo byla a jak žila. Přesto se tam necítí dobře.
O "matce" Doe se nemůžu zmínit bez hromady sprostých slov. No a senátor, který svoji ztracenou dceru oficiálně nehledal, aby mu to nepoškodilo kampaň. Uff, ten byl také na pár facek, prostě politická kariéra měla přednost před dcerou
Sérii doporučuji milovníkům darkromance a mafiánských romancí.
Jednoznačně skvělý čtení. Trochu schizofrenní, ale nedokážete se odtrhnout. Sex, násilí, ale i důvěra a oddanost.
Skvěle poskládáno, aby byl člověk pořád trochu v napětí.
Kniha Tyran v seznamech
sex děti láska smrt násilí tetování ztráta paměti, amnézie vztek, hněv motorkářský gang
2018 | King |
2020 | Tyran |
2022 | Psanec |
2023 | Vyvrhel |
2024 | Preppy: Příběh Samuela Clearwatera I. |
Ačkoliv jsem spíše čtenář fantasy, sci-fi, hororů, thrillerů, tak když se ke mně kdysi přiřítil King, zamilovala jsem se. Opravdu to nebyl žánr, který bych vyhledávala, ale T. M. Frazier píše tak… příjemně, čtivě, nenáročně a oddechově. King byl prostě netradiční romantika skloubená s poněkud drsným a „špinavým“ prostředím a vášnivým sexem. Druhému dílu nešlo odolat a proto tu teď máme Tyrana.
„Myslím, že se mi líbí, když se mě bojíš…“
Tyran je prostě… tyran. Oproti Kingovi je knížka více drsná, nechutná a opravdu mnohdy velmi brutální a explicitní. Neříkám, že už King nebyl ostrý, ale v Tyranovi byly některé scény i na mě opravdu moc, a to jsem zvyklá na hodně.
King a Doe (Ray) si prošli mnohým už v prvním díle a nic hezkého je nečeká ani v tomto pokračování. Důvěra mezi nimi je nalomena a Doe, vlastně teď už Ray, se ocitá ve světě, který vůbec nezná a nedokáže se smířit s tím, že by King už do jejího života neměl patřit a měla by žít po boku Tannera – hodného chlapce z vyšší společnosti, který se Kingovi v ničem nepodobá. Ale King, který sám musí řešit problémy se svými nepřáteli, se nevzdává a je připraven Doe znovu získat, a to i přes nemalé peripetie.
„Seš moje. Vždycky jsi byla.“
Ovšem ani King a ani Doe netuší, že budou muset čelit nepříteli, který jde doslova přes mrtvoly a to… Tyranovi. Kdo je Tyran vám neřeknu, protože bych vám zkazila ten velmi překvapivý zvrat na konci knihy, ale jediné, co vám řeknu je to, že se opravdu máte na co těšit a já osobně jsem na ten konec koukala s otevřenou pusou.
Stejně jako u prvního dílu, stránky ubíhaly jedna za druhou a za chvíli jsem měla dočteno. Příběh je opravdu velmi čtivý, nenáročný a opět obsahuje šťavnaté erotické scény. Bohužel se ale nemůžu trošku zbavit dojmu, že Tyran je o něco slabší než King. Děj je sice svižný a má své zvraty, ale trošku mi nesedlo prostředí a taky jsem doufala, že chování Doe se trošku změní, přece jenom už nebyla zodpovědná sama za sebe, ale i za svého syna, ke kterému si tedy nakonec tu cestu našla.
Ačkoliv je Tyran o něco slabší než první díl King, tak jsem si ho užila a přes tu všechnu brutalitu, je to příjemná oddechová knížka na pár hodin, při které vypnete a užijete si ji plnými doušky. Ovšem počítejte, že se tu vulgarismy nešetří.