Preppy: Příběh Samuela Clearwatera I. přehled
T. M. Frazier
Samuel Clearwater alias Preppy má rád palačinky, motýlky, kšandy, drogy, dobré přátele, příjemné chvíle a skvělý sex. Vymanil se z pekelného dětství a žije život, jaký si vždycky představoval. Když potká dívku, feťačku na pokraji smrti, zmítá se mezi city k ní a strachem, že by právě ona mohla přivést ke konci život, který Preppy miluje. Andrea ,Dre Kapuletová je vyčerpaná a unavená. Unavená, že žije jen pro další dávku. Unavená z toho, že dělá věci, ze kterých se jí zvedá žaludek. Unavená z pohledu do zrcadla na osobu, která se z ní stala. Zrovna když se rozhodne se vším skoncovat, potká muže, který oběma navždy změní běh života. A jejich smrti. Pro většinu lidí znamená smrt konec příběhu. Pro Preppyho a Dre to byl pouhý začátek...... celý text
Literatura světová Pro ženy
Vydáno: 2024 , OcelotOriginální název:
Preppy: The Life and Death of Samuel Clearwater, Part One, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Preppy: Příběh Samuela Clearwatera I.. Přihlašte se a napište ho.
Jestli máte přečtené předešlé díly ...tak tento pro vás bude zaručeně příjemné překvapení.
Protože Preppyho si nešlo neoblibit...jeho pomyslný motýlek,kšandy,sexy tělo a život na hraně,který miluje skvělý sex,trávu a své přátelé.
V tomto příběhu se vrátíme do doby kdy je King ve vězení a Preppy s Bearem rozjíždí kšefty s marihuanou samy. Do cesty mu vstoupí zničena feťačka, která mu z nějakého neznámého důvodu vnese světlo do jeho temnoty...on je totiž z dětství raněný a nezahojený,nosí v sobě hněv a strach který jen čeká pod povrchem než se zlomí.Tady se potkáme s Preppyho démony a důvody proč se z něho stal zabijácký sráč.
Romanticka linka ...pcheeee o ty si v knihách od této spisovatelky můžete nechat jen zdát. Připravte se na drsný život kde city jsou slabost a podělit se o svoji holku je zákon gangu.
Ale konec ...ten mě rozsekal.
,,Pro většinu lidí je smrt koncem. Pro ně je to začátek."
Kniha Preppy: Příběh Samuela Clearwatera I. v seznamech
2018 | King |
2020 | Tyran |
2022 | Psanec |
2023 | Vyvrhel |
2024 | Preppy: Příběh Samuela Clearwatera I. |
O Preppym sme sa v predchádzajúcich častiach série King napočúvali naozaj veľa, preto som na jeho príbeh bola veľmi zvedavá. Chcela som spoznať toho zaujímavého človeka, na ktorého všetci toľko spomínali a ktorý zastával v ich životoch takú dôležitú úlohu. Autorka mu venovala až tri knihy a ja už rozumiem prečo.
Preppy je... Preppy. Tento človek v sebe ukrýva toľko rozdielnych stránok - chvíľu som mala pocit, že je to psychopat a nemá to v hlave v poriadku, chvíľu z neho išiel strach a rozhodne by som mu nechcela skrížiť cestu, chvíľu sa mi zdalo, že nič neberie vážne, chvíľu zasa pôsobil vyzreto a mal triezvy pohľad na svet a chvíľu to bol taký macko a najradšej by som ho objala... jednoducho ma neustále prekvapoval a nedá sa opísať pár slovami.
Dre si prechádzala ťažkým obdobím. Nadvládu nad jej životom prebrali drogy a ona sa z toho bahna, do ktorého sa dostala za posledné roky a mesiace, nevedela vyhrabať. Bolo cítiť, že by so sebou chcela niečo urobiť, ale závislosť jej to poriadne komplikovala a častokrát bola silnejšia. Okrem toho jej život udelil ešte nejednu ranu, čo celej situácii tiež nepomohlo.
Vzťah týchto dvoch bol ako na horskej dráhe. Už ich zoznámenie prebehlo za netradičných podmienok, čo následne ovplyvnilo ich celú dynamiku. Hoci vzájomnú príťažlivosť nemohol poprieť ani jeden z nich, v ceste im stálo mnoho prekážok. V jednej chvíli sa zblížili a v druhej už urobili krok vzad. Ublížili si. Zradili svoju dôveru. Utekali od seba...
Ako sa dalo očakávať, koniec zostal otvorený. V prvej časti Preppyho príbehu sme sa poväčšinou premiestnili do udalostí spred troch rokov, kedy sa cesty Dre a Preppyho po prvýkrát pretli. V závere sme sa dostali do súčasnosti (o ktorej sme sa dozvedeli už v minulej časti série), a tak som zvedavá, čo si autorka pre týchto dvoch ešte pripravila.