TerezaMondeková komentáře u knih
Myslím, že první díl byl o trošičku lepší. Docela mě prudilo, jak byla Nora žárlivá. Na jednu stranu se to dá pochopit, protože Marcie byla opravdu jak pijavice, ale občas to Nora dost přeháněla. Měla jsem chuť ji občas proplesknout, aby se vzpamatovala a neztrapňovala se. Ale jinak v knize nechybělo napětí, nebezpečí, trocha romantiky a zajímavý konec. Dost se mi líbila i postava Scotta.
Obálka knihy je bombová a úžasně se k příběhu hodí. Od knihy se nešlo odtrhnout. Kniha byla od začátku chytlavá, zajímavá a skvěle napsaná. Během příběhu jsem byla zvědavá, co dalšího se stane, co bude dál, co se Noře zase stane, kdy se zase objeví Patch. Je pravda, že něco pořádného se dělo, až ke konci, ale rozhodně během příběhu nechybělo překvapení, napětí, nebezpečí. Líbí se mi i to, že se příběh odehrává na střední škole. Hezké byly i ozdobené stránky.
Nora se mi líbila od začátku. Žádná sexbomba, nejoblíbenější, nejhezčí, nejbohatší. Obyčejná, sympatická, vtipná, chytrá holka.
Patch... do toho jsem se zamilovala. Krásná tajemná aura, jezdí na motorce, je drzý a sebevědomí. Bože, potkat takového kluka je zázrak!
Musím uznat, že obálka je opět nádherná, ale po přečtení jsem opět zklamaná. Nechybělo překvapení, napětí, originalita, romantika, ale konec mi celý dojem z knihy zkazil. Mělo to skončit jinak. Bohužel.
Zaujala mě nádherná obálka a naprosto originální myšlenka na příběh. Ale po přečtení jsem docela zklamaná, mohlo to být lepší. Pomalu se to rozjíždělo, v příběhu nebylo skoro žádné překvapení, napětí, akce... Občas se tam objevil humor, smutné okamžiky, u kterých slza ukápla, což je vzhledem k názvu v pořádku. Až ke konci se něco dělo. I ta romantika mohla být lepší.
Pěkné pokračování. Konečně jsem se dozvěděla něco o jejich minulosti. V knize jsou překvapivé, krásné, romantické, dojemné a napínavé chvilky. Navíc se mi líbí ten nápad... cestování v čase.
Bohužel... docela zklamání. Daniel a Luce spolu moc nebyli, nedělo se tam skoro nic, až potom ke konci se to trochu rozjelo... během knihy jsem se občas nudila. Čekala jsem něco jiného. První díl se mi opravdu líbil, tak jsem doufala, že druhý díl bude stejně dobrý. Ale docela jsem si oblíbila nové postavy Shalby a Milese. Snad bude další díl lepší.
V knize se pořád něco dělo, takže jsem se ani na chvíli nenudila. V knize nechybělo napětí, překvapení, akce a některá zjištění byla šokující. Ale konec mě opravdu zklamal. Myslím si, že konec autorka nevychytala, přála jsem si, aby to dopadlo jinak.
Moc se mi líbilo prostředí, ve kterém se kniha odehrávala. Příběh mě zaujal hned na začátku. Příběh byl sice občas předvídatelný, ale moc mi to nevadilo. Zajímavý byl i ten milostný trojúhelník, i když bylo hned jasné koho si Luce vybere. Daniel byl tichý, uzavřený, krásný romantik. Mě se ale víc líbil Cam... drzý, společenský, sebevědomý kluk. Já mám radši hajzlíky. Oblíbila jsem si i ostatní postavy.
Je to hezký bonus. Dozvíme se životní příběhy vedlejších postav, které rozhodně stojí za pozornost. Je pravda, že je tenhle díl možná trochu zbytečný, protože z předešlého dílu už víme, jak to dopadlo s Luce a Danielem, ale asi autorka měla potřebu vyjádřit se i k ostatním postavám.