Terezzie komentáře u knih
Velmi silný příběh , ač tyto žánry nepatří k mým oblíbeným tak musím dát vysoké hodnocení . Asi netřeba dalších slov , kdo četl tak ví.
Emilia se s Baronem (Vicious) seznámila už na škole a řekněme, že si nepadli zrovna do oka. Chudák holka se stala terčem nenávisti toho nejobávanějšího a nejbohatšího školního tyrana. No a jak se už říká, mezi láskou a nenávistí je tenká hranice.
Emilia nemá na vybranou a musí opustit školu i rodné město. On ji o všechno připravil a teď musí čelit těžkým životním zkouškám a postavit se na vlastní nohy. Nemohla nad ním vyhrát , neměla by nikdy šanci. Osud ji ale nehraje tak úplně do karet a setkává se po letech se svojí noční můrou ve městě , kde chtěla začít nový život, kde chtěla vybudovat svoji kariéru a postarat se o své blízké. Vicious využije její slabosti, kterou jsou hlavně finance a střádá další pekelný plány v jeho prospěch. Jenže co když se karta otočí ?
Tenhle příběh jsem hltala od začátku do konce. Vicious byl fakt strašný, namyšlený, prolhaný, samolibý hovado ale já jsem ho žrala.
Já mám prostě pro zvrácený hajzly slabost a on mě bavil. Bavil mě jeho sarkasmus a bezprostřednost. Bavilo mě nakouknout do jeho hlavy a vidět i tu druhou stránku jeho osobnosti. Ale i když jsem mu propadla, tak jsem se sakra těšila na to, až mu ta jeho krásná pusa spadne až na zem a bude trpět
Emilia mi sedla taky, vlastně byla dost imunní vůči všem těm hnusárnám co jí Vic dělal a to se mi líbilo, že neztratila samu sebe, nenechala se jen tak zlomit a vracela mu to po letech na plný čáře. Dřela jak kůň do úmoru, plyvala by krev aby uživila sebe a sestru a na nic si nestěžovala. V tom měla můj velkej obdiv a její nervy bych občas chtěla mít, protože to čím si prošla bylo fakt krutý.
Chemie mezi nima by se dala krájet a líbilo se mi jak se tam prolínala minulost s přítomností co se jejich vztahu týče.
Zkrátka tahle autorka si mě už první knihou získala a já se hrozně těším na další díly, protože mám tušení, že tohle bude pořádně hříšná jízda
Krásný romantický příběh . Moc se mi líbil styl psaní , miluji filmy a knihy z tohoto prostředí !! Skvělá oddechovka, není to erotický román , sex tam je ale není kniha jen o tom . Určitě si přečtu další díly , v knihovně nesmí chybět . Rada se k ni vrátím .
Četla jsem jen první díl a potom viděla film tak jsem se na další knihy už vyprdla ale hrozně se mi to líbilo .
(SPOILER) Naprosto skvělá kniha!!
Četlo se to samo , napětí , vzrušení , vztek , lítost , láska a nenávist v jednom. Žádné zbytečné omáčky kolem , hlavní hrdinové naprosto skvěle zvládli svou roli a mě se teda Rose líbila každým coulem. Vzhledem k její minulosti a obecnému bytí , klobouk dolu .Ano každý jsme jiný , každý z nás lpí na něčem jiném než ten druhý, jsme každý jedinečný tak jako knihy. Takže za mě byla Rose skvělá , Danny taky , jen je vtipné jak ti mužský vždycky mají drsné ego , nekompromisní a v momentě co se zamilují je to rázem volný pád Ne jako za mě fakt skvělá knížka , od autorky jsem četla i jiné knihy ale tenhle žánr jí teda sakramensky sedl fakt doporučuji všem milovníkům mafiánské romance
Zrádná touha ukončuje tuto dokonalou Made sérii a jak se říká - to nejlepší na konec.
Seznamujeme se tady s mladou Milou, která má snad všechno, co by si každá dívka přála. Chodí do nejlepších škol, randí s nejhezčími kluky, bydlí v dokonalém domě. Má dokonce svou vlastní ochranku a zajištěnou budoucnost díky předem dohodnutém sňatku. Mila je dobrosrdečná, nevinná kráska. Svého otce miluje nadevše ale cítí se osamoceně a neví co od života pořádně chce.
Rozhodne se i přes otcův nesouhlas tajně vydat do Moskvy aby zjistila něco o své zesnulé matce a našla samu sebe. Hned po příjezdu ale zjišťuje , že otec před ní skrývá celý život mnoho tajemství a obává se, že ho vlastně vůbec nezná. Mila je díky tomu, že vyrostla ve zlatý kleci, skrytá před vším špatným co se ve světě děje velmi naivní a důvěřivá.
Ronan je muž mnoha tváří, patří mu celé město a i jeho podsvětí. Jeho duše je temná a minulost ještě temnější. Mila se mu připlete do cesty a stává se tak díky vzniklým okolnostem jejím tajemným zachráncem.
Mila se ocitá na nebezpečné půdě. V Moskvě není v bezpečí ale i přes to se snaží nalézt odpovědi na své otázky. Aniž by si to uvědomovala, dostává se do spárů nejobávanějšímu muži ruského podsvětí a nemá vůbec tušení co ji čeká.
Tenhle díl jsem si neskutečně užila od začátku až do konce . Chemie mezi hlavními postavami byla neskutečná a já jsem si opět připadala jak když jim u toho svítim.
Užívala jsem si tu nenávist mezi nima a zároveň obrovský chtíč. Bavili mě jejich slovní přestřelky, Ronanovy záchvaty vzteku nebo jeho malý gesta, díky kterým ukázal , že má nějakej ten cit. Líbila se mi i změna prostředí, ve kterém se příběh odehrává. Mafie tady bylo tak akorát a mě to vyhovovalo.
Ronan splnil naprosto všechna má očekávání !
Mě kdyby řekl můj malý kaťonok tak začnu klidně mňoukat
Knihu jednoznačně doporučuji a ač mám druhý díl jako srdcovku, tak tuhle jsem četla už dvakrát
(SPOILER) Wow
Tak tohle byla totální pecka
Já miluju tyhle příběhy z mafiánského prostředí, takže když jsem četla anotaci věděla jsem, že to bude něco pro mě
Konflikt jsem přečetla během pár hodin , byla jsem z tý knížky tak vyřízená…no absolutně jsem ji nedokázala odložit !!!
Nero je mafián a zmetek, kterej o sobě ví, že je prostě dobrej. Mafiánský princátko, který je zvyklý dostat co chce. A já z něj byla hotová a hned ze začátku jsem věděla, že tohle bude můj konec Totálně jsem mu propadla
Lisa je holka, která se nenechá jen tak ničím vytočit , sakra jí to pálí a je imunní vůči jeho egu. No a má sakra to štěstí , že si musí vzít syna italského mafiánského bosse. Jenže štěstí jak pro koho , ona to tak rozhodně nevnímá.
Nicméně Nero si myslí, že mu holka padne k nohám a bude uctívat jeho jméno . Než ale dostane studenou sprchu Lisa má totiž sakra tuhej kořínek a on na tohle není zvědavej ani zvyklej
Příběh mě neskutečně chytnul, hrozně dobře se mi to četlo, ani trochu jsem se nenudila, všechno do sebe krásně zapadalo. Jejich slovní přestřelky u těch jsem se bavila. Nejvíc mě pobavil moment s pračkou a sušičkouTo jako nemělo chybu!
Líbilo se mi jejich postupný sbližování. Bylo ale super , že na to hned nehupsli a že jsem si musela na jejich poprvý vlastně počkat ,byla to jako taková fajn předehra No a stálo to samozřejmě za to !! A ta chemie mezi nimi?? Brutální !!!
Zápletka je skvělá , v jednu chvíli jsem to čekala , pak zase vůbec a bylo to jinak než jsem vlastně teda předpokládala, že to bude
Knihu si určitě ještě nejednou přečtu, protože mě fakt dostala.
Děkuju za tyhle příběhy
Ke všem třem dílům.
Abych byla upřímná , dlouho jsem zvažovala zda si knihy přečtu . Byla jsem hrozne skeptická k tomu, že hlavní postavy jsou náctiletí teenageři ,ALE?! Nakonec mě přesvědčila jedna úžasná žena, které nesmírně děkuji abych si knihy opravdu přečetla a sama uvidím . Proboha jsem naštvaná , že jsem tak dlouho otálela!!
Tak to byl jedním slovem MAZEC!
Za prvé je to neskutečně čtivé, nutí vás to číst dál a dál a to, že hlavní postavy teprve končí střední školu úplně vytěsníte protože jejich chování a vystupování odpovídá vyzrálým osobám , kteří vědí, co od života chtějí . A proč ? Protože si prožili oba už v dětství obrovská traumata a zivot se s nimi nemazlil tudíž byli nuceni předčasně dospět . Styl psaní mi neskutečné sedl , příběh skrývá mnoho tajemného a v každé knize musíte rozluštit postupně všechny díly skládačky vám to potom dokonale zapadlo , tudíž vás to nutí číst dál a dál až do samotného konce i kdyby někomu z vás přišli jisté situace nereálné nebo přes čáru. Ta chemie mezi nimi byla neskutečná, sama jsem z toho byla rozpálená jak kamna a nenechalo mě to chvíli klidnou . Bála jsem se, že to bude směsice všeho možného a totální chaos ale postupně vám to bude davat smyls a potom to finále je neskutečná jízda a ja smekám před autorkou , jak to dokázala všechno luxusně popsat. Erotická linka nemá chybu tam jsem opravdu byla ráda, že knihu čtu sama v soukromí protože jsem se usmívala a culila jak puberťák. Navíc některé postavy tam mají otevřené konce a mě hrozne moc zajímá jak to bude s nimi dal a těším se na jejich příběhy . Děkuji děkuji děkuji za to, že existují takové knihy a příběhy !! Doporučuji všema 20ti.
P.S.
Tyto knihy nejsou pro citlivé povahy . Byl to nářez!!
(SPOILER) Psanec - T.M.Frazier
,,Jsem tvůj domov zlato, jako ty můj a pokud chceš brutální upřímnost, tak ti řeknu právě teď, že i kdybys chtěla odejít, tak bych ti to nedovolil. Jsi teď moje, takže bohužel pro tebe, to není možnost, zavrčel Bear….
Na příběh Beara jsem se hrozně těšila Už v prvních dvou dílech jsem si oblíbila klub sexy nekompromisních motorkářů
Na Bearovu hlavu je vypsána odměna a on jako spráskanej ,,medvěd “ se odebere na chvíli k zimnímu spánku do svého brlohu Stává se z něj psanec, vyvrhel klubu, kterej pro něj byl doteď domovem a vším co měl …
Když mu ale přehodí přes práh zmučenou a zničenou Thiu probudí se v něm to správný dravý, divoký a hladový zvíře , který přesně chceme .
Thia je mladá , na první pohled nezkušená holka která za sebou nemá úplně jednoduchou minulost a nemá se kam schovat, tak si zaleze pod Bearovo medvědí tlapy. To ale netuší, co jí vůbec čeká
Já tuhle sérii miluju Stejně jako předešlé díly je tento surový, vášnivý , živočišný , vulgární a nenechá Vás v klidu až do konce . Žádná zbytečná omáčka kolem , tady se šlo rovnou k věci a přišlo mi to i trochu líp promyšlený, než první dva díly .
Věkový rozdíl mi nevadil vůbec , nicméně ten už jsme měli i u Kinga a Doe
Bear je miláček, ale určitě v něm nehledejte roztomilé malé medvíďátko, které se chce mazlit
Kniha se mi velmi líbila , byla čtivá, vášnivá, surová, bez obalu presne tak jak to v této době chodilo . Velmi doporučuji .
(SPOILER) Savage Trilogy - Meghan March
Další pokračovací trilogie od Meghan March představuje Temperance a Kanea ( bože doufam, že to píšu správně) Jedná se o nenáročnou erotickou dark romaci z mafianskeho prostředí
Temperance je práva ruka Keiry, v palírně pracuje ráda, je spolehlivá, neskutečně výkonná a chytrá. Je to ale něco, co vždy chtěla dělat? Má obrovský talent ale příliš si nevěří na to, aby ho mohla uplatnit také ve svém životě. Vzhledem k její minulosti je ráda za jakoukoliv práci a nechce si dovolit plnit si sny.
Jednoho večera odchází na pracovní pohovor, který jí přivede do privátního erotického klubu. Omylem se ocitne jako pozorovatel svých největších erotických tužeb.
Pracovní pohovor se vymkne kontrole a ona se ocitá v náručí tajemného a za mě naprosto BOŽSKÉHO Kanea. Ani jeden z nich netuší, kdo je ten druhý zač, vždyť nevědomost je v tomto ohledu tak sladká …
Kane je záhadný , naprosto dokonalý zabiják. Klub i všechny klienty v něm má maximálně pod kontrolou, až na ni. Ona se nechala svést, ona ho prosila , volala jeho jméno, vzala si vše co mohla a hned na to záhadně zmizela. On na něco takového není zvyklý, ženský ho doslova musí prosit aby u nich zůstal ale ona ne. Je jiná než všechny ostatní , má tajemství , je krásná a skromná. Nedá mu to spát a nemůže si pomoct. Musí zjistit co je zač a musí jí mít.
Tato série byla naprosto dokonalá Za mě byla ještě lepší než Mount Trilogy. Chemie mezi nimi byla NESKUTEČNÁ , to se nedá ani popsat božeErotická linka luxusní , byla jsem ráda , že to čtu sama, protože jsem byla rudá jak rajče
Příběh má taky skvělou zápletku, kterou úplně nečekáte. Temperance se tvářila v první sérii jako šedá myška ale její životní příběh je úplně jiný než čekáte. Napětí a drama, touha a vášeň, nenávist a strach. Nic z toho v této úžasné sérii nechybělo.
Knihy jsem určitě nečetla naposledy
(SPOILER) Mount Trilogy - Meghan March
Díky Meghan jsem přešla ze sladké romantiky na dark romance. Tehdy jsem koupila mamce tuto sérii pod stromeček a když jsem už neměla na mateřský co číst, sáhla jsem po Mountovi
A právě proto je pro mě tato série taková srdcovka, nehledě na to že další série knih od této autorky fakt miluju
Příběh se odehrává v New Orleans, kde mladá temperamentní Kiera vlastní palírnu na whiskey. Slíbila otci, že podnik bude pod jejím vedením vzkvétat, než se ovšem stala vdovou a zjistila, že jí její drahý zesnulý manžílek nechal akorát tak hromadu dluhů.
Mount vládne New Orleanskému podsvětí. Je nemilosrdnej, bezcitnej a celé město z něho má naděláno v gatích. Má obrovský vliv a topí se ve špinavejch penězích. Jeho zájem vzbudí jak lihovar tak o to víc jeho majitelka.
Kiera nemá moc možností. Buď přijde o rodinný podnik, který už po generace funguje a pyšní se tou nejlepší skotskou nebo se zaprodá Mountovi.
Mount ale požaduje jinou splátku, než tu finanční. Když nemůže vlastnit lihovar , bude vlastnit JI. A to se vším všudy.
Kieru jsem si hned oblíbila , je chytrá , temperamentní , má odvahu a obrovskou vnitřní sílu.
Lachlan je ten typ chlapa co se vám dostane pod kůži. Je to prostě sakra špatnej a zvhrlej alfasamec Některé sex scény mi přišli dle mého gusta až moc často opakující se a říkala jsem si noooo … každý má holt jiný chutě
Ale jinak se mi to četlo samo , zhltla jsem to během tří dnů No a zápletka byla skvělá , nečekala jsem to a to se mi na těchto knihách líbí
Je to taková oddechová, lehce zvrhlá mafiánská dark romance. Já jsem díky tomu začala číst to co čtu a za to jsem nesmírně vděčná
(SPOILER) Rosie se už na škole zamilovala do Deana. Tuhle skutečnost si nechala ale jen pro sebe,protože začal chodit s její sestrou a ona se tak rozhodla obětovat své štěstí a šanci na lásku. Rose trpí nevyléčitelnou chorobou a její šance na spokojený a dlouhý život jsou mizivé. Přesto chce být nezávislá a věnovat se tomu , co jí baví a naplňuje. Odmítá se stát opečovávanou květinkou, které neustále její rodina připomíná co jí čeká a nemine. Prchá proto za Emílií do New Yorku a začíná žít nový život. Osud jí ale dostihl a setkává se po letech, ve městě plného života a svobody s Ruckusem, mužem který jí rozbil srdce na milion kousků.
Dean je nenapravitelný děvkař , hulič a svoje problémy řeší láhví brandy. Jeho způsob života a navenek působící bezstarostnost mu vytvořila během let dokonalou masku Casanovy. Ve skutečnosti je jeho život jedna velká černá propast a on rozhodně nedovolí, aby někdo spatřil jeho démony. Až na ni. Ona je ta, která mu obrátila před 11 lety život vzhůru nohama. Ona je ta, pro kterou by dýchal a potil krev. Ona je pro něj vším a ještě mnohem víc. Čas mu nehraje do karet a on už nedovolí, aby se minulost opakovala.
Tahle kniha , tenhle příběh mě naprosto dostal a zlomil. Dostala mě jejich osudová láska, která během těch let co spolu nebyli sílila a zároveň mě rozčilovalo to jejich shledání protože čas jim opravdu nehrál do karet a Rose po takové době vlastně odolávala a nechtěla si dopřát kousek vlastního štěstí, nechtěla být sobecká a kvůli své nemoci snažila samu sebe přesvědčit, že to tak bude lepší . Ale Dean jí nedal šanci , jeho láska k Rose ho poháněla a posedla. Dal by jí celej svůj život a neviděl jí tak jako ostatní. Viděl v ní silnou a sebevědomou ženu a léčil její nemocnou duši i srdce. Měl ale hodně kostlivců ve skříni a jeho duše byla polámaná víc než jsem čekala. Poslední kapitolu jsem pomalu nedýchala a měla jsem infarktový stavy.
Takhle knížka rozhodně vezme za srdce, donutí čtenáře si uvědomit, že hranice mezi životem a smrtí je opravdu tenká, že láska je věčná a nesmrtelná no a já jí rozhodně nečtu naposled. Rosie a Dean jsou a navždy budou moje lásky
Co tohle zase bylo ??!!!
Po Elitním klubu jsem si dala menší pauzičku od Amo abych se z toho nějak vzpamatovala a teď si jedu zase na vlně totálního zmatku a valím hubu a oči
Co musím úplně v prvý řadě vyzdvihnout je ten koncept celý týhle zvrácený a dokonalý show neboli Půlnoční běsnění!!!!! To je jako dokonalost
Jakože klobouček před Amo, protože to co tady vytvořila, to je vážně úkaz!!
Chaos v míru začíná příběhem Dove a Kinga. A taky totálním ale totálním chaosem. Stejně jako u Labutě v EKK jsem tady byla úplně v háji a fakt netušila. Nevěděla jsem jestli se mi to má líbit nebo jestli mám být nasraná Jenže já Amo miluju a samozřejmě si mě opět a opět získala.
Dove je holka, která nemá žádný vazby. Její život je jeden velkej otazník a když se zničeno nic objeví v Půlnočním běsnění její život se převrátí o 180 stupňů. Nese si sebou i stín z minulosti, který jí pořád pronásleduje.
King je jedním z Bratrů z Kizniče. Jeho rodina je Bratrstvo. Jeho život je Půlnoční běsnění. Je chladnokrevnej, nekompromisní zabiják a taky je samozřejmě ztělesněním Adónise. Dove nenávidí ale jestli tělem i duší to už je otázka. Má ale danej úkol a dotáhne ho do konce i kdyby ho to mělo stát život.
Tady u Dove a Kinga jsem prve nevěděla jestli je mám mít ráda nebo ne. Měla jsem v hlavě hroznej zmatek a pořád jsem je nedokázala nikam zařadit. Ale jak známe Amo ta nás vždycky překvapí, když to nejmíň čekáme a pak z nás vycucává ty emoce tak, že zbude fakt jen chaos
Bratři z Kizniče…. No…
Takže hrozně se mi líbilo, že všechny jejich jména začínají na K. Potom se mi líbí jejich vzájemná loajálnost a potom jsem totálně učůrávala z Killiana!
Konec byl opět fenomenální , furt jsem si zjišťovala jestli to dobře chápu
K té jejich show…. No tak tam prostě jsem nechala úplně všechnu svojí morálku a užívala jsem si to od začátku do konce. Těšila jsem se na další a další show a na plný čáře u mě vyhrává show s motorkama !!! …ZATÍM… protože co nám naservíruje další díl ví jen sám Lucifer
(SPOILER) Další díl ze série Nekompromisní se odehrává na zámku Linwood. A jak už to bývá v pohádkách… bylo nebylo, za devatero horami a devatero řekami žil na zámku krásný princ …
No a že tohle byl sakra krásnej princ
Halton byl prostě ztělesnění všeho, co chcete vídat ve svých divokých a hambatých snech . Z jeho popisu jsem si prostě udělala obrázek mého oblíbeného herce Henryho Cavilla a držela jsem se toho až do konce
Princ měl kolem sebe ale vysokou nedobytnou hradbu a každej se mu radši klidil z cesty…než ovšem přišla Lexi.
Halton je zvyklej věci a lidi řídit, potřebuje mít ve všem pořádek a nehodlá dělat žádný kompromisy.
Lexi je jeho pravým opakem, je nedochvilná, co na srdci to na jazyku a je zvyklá si dělat to svoje. Haltonovi přivede do života pořádnej chaos. Snaží se Lexi zlomit ale ona je chytrá, mazaná, nenechá se ničím s nikým zastrašit a ví jak přesně tahat za nitky.
Příběh se zdá na první pohled předvídatelný ale pozor nenechte se zmást, autorka vás dokáže pořádně překvapit
Láska je tady velmi komplikovaná, je to plný dramatu a jak už jsem napsala, nic není tak jak se na první pohled zdá.
Nechybí tu humor a sarkasmus, fakt jsem se několikrát od srdce zasmála Chemie mezi nima byla neskutečná , no a kdo si počká ten se dočká že? A stojí to za to
Prostředí tajemného zámku s tajemným princem a s ještě většími tajemstvími ukrytými za jejich hradbami , to prostě nemělo chybu.
U bonusového dodatku na konci knihy jsem poskakovala radostí jak pitomá a neskutečné mě zaujal král podsvětí Sem
A já už se těším na další
Kniha se mi velmi líbila . Četlo se to samo . Super oddechovka. Nemám co vytknout .
Nepatří do mých oblíbených žánrů a přesto ji hodnotim jako výbornou . Styl psaní byl skvělej, přečetla jsem to jedním dechem.
(SPOILER) King - T.M.Frazier
Nebudu lhát , když jsem otevřela knížku tak říkám ….ahá oukej tady to bude trochu jiný kafe styl psaní trochu jinačí než jsem byla zvyklá a vlastně mi to přišlo hrozně osvěžující
Jakože miluju potetovaný, namakaný, sprostý chlapy a tohle byl totálně libovej potetovanej, namakanej a ,,kurvasprostej chlap A JEŠTĚ TATÉR!!!!!
No a k tomu samozřejmě nechyběl klub totálně sexy , sprostejch motorkářů.Ale King je jen jeden I když teda už tady v prvním díle jsem si neskutečně oblíbila i Beara
Bylo to živočišný , surový , sprostý , napínavý, vášnivý a mě se to sakra líbilo
U Doe jsem byla fakt zvědavá co jako je zač a fakt mi to nedalo spát Jo a Preppy to byl miláček
Jedině doporučuju a já jdu snít o tom jak mi tetuje King něco hambatýho bůh ví kam
Druhým dílem Made série od Danielle Lori je Šílená posedlost, která se stala zároveň mojí posedlostí.
Příběh Christiana a Gianny se nám už tak trochu odkrývá v prvním díle. Giu jsem si hrozně oblíbila a patří mezi mé oblíbenkyně ženských postav. Líbilo se mi jak je bezprostřední a upřímná. Obdivovala jsem jí v tom, jak si absolutně nedělala hlavu z toho, co si o ní kdo pomyslí.
Své démony ale měla a snažila se před nimi ukrýt v hromadě kokainu a vydávala se před nimi za někoho , kým doopravdy nebyla. Jak to v mafiánským kruzích už chodí, i ona byla nucena stát se poslušnou mafiánskou paničkou.
Jednoho dne ji ale jeden z démonů zahlédl. A zalíbila se mu. Jenže pro něj byla až moc nedosažitelná. Stala se tak jeho posedlostí.
Christian Allister je zvláštní policejní agent jehož kořeny sahají až k ruské mafii. Jeho duše je velmi temná a zničená. Nese si své démony z minulosti a není díky nim schopen citu lásky.
Chris i Gia jsou dva naprosté protiklady, jedno ale mají společné. Jsou oba citově chladní. Chemie mezi nimi byla až neuvěřitelná a během dvou časových os v příběhu (minulost a přítomnost ) se ti dva poznávají a i přes všechny možné překážky a odloučení je to k sobě přitahuje víc a víc jako magnet .
Během všech časových linek ani jeden z nich netuší co pro toho druhého vlastně znamená. Ona si myslí, že jí vidí jen jako životem znuděnou mafiánskou paničku a on si myslí, že pro ní není dost dobrý a atraktivní. Jejich vzájemné prozření byl potom takový nával emocí, že jsem měla co dělat abych udržela hormony na uzdě.
Spicy scény jsem si užívala neskutečně, tady mi dala autorka přesně to, co od erotických románů očekávám a nemělo to jedinou chybu.
Christiana miluju! Jeho temnou duši, jeho šílenou posedlost, jeho chladný srdce, ve kterým má místo jenom pro NI. A zbožňovala jsem jeho ruskej přízvuk, říkejte si o mě co chcete ale když jí říkal ,,moje malyška tak tam se z mýho srddíčka postupně stávalo želé…
Skvělá oddechovka pro dlouhé večery s knihou , bavilo mě to , dej hezky plynul , postavy jako vždy skvěle seděli a nemám co vytknout ,
Opět doporučuji .