Teri27 | Komentáře u knih | Databáze knih

Teri27 Teri27 komentáře u knih

Cesty dětí do staletí aneb Jak Běla s Kubou poznávali naši minulost Cesty dětí do staletí aneb Jak Běla s Kubou poznávali naši minulost Kateřina Schwabiková

Bombastická kniha jak pro děti, tak pro dospělé. Těšila jsem se na každý večer, až ji budu synovi předčítat.

26.04.2023 5 z 5

Zimní čarodějnice Zimní čarodějnice Paula Brackston

Podle předchozích knih autorky nic moc. Pořád se to tak nějak táhlo a nic extra se nedělo.

31.07.2022 2 z 5

Silák Koloman a jeho kamarádi Silák Koloman a jeho kamarádi Mária Štefánková

Katastrofa. Příběhy nemají hlavu ani patu.

13.05.2021

Zbožňuju Paříž Zbožňuju Paříž Lindsey Kelk

Nic moc. První díl mě bavil víc. O Paříži toho bylo minimálně a Angela chováním působila, že má nejmíň o 10 let míň, než je zmíněno.

09.10.2020 2 z 5

Psychohry Psychohry Leona Deakin

Jedna velká nuda. Nesympatické postavy, nereálný, dlouho se táhnoucí, nudný příběh.

04.08.2020

Pozor, jede Noddy 5 - Dobré ráno, Noddy! Pozor, jede Noddy 5 - Dobré ráno, Noddy! Enid Blyton

Děti,které mají Nodíka rády,knížku určitě ocení.

16.07.2020 3 z 5

Sam & Julie v divadle Sam & Julie v divadle Karina Schaapman

Myšky jsou tak roztomiloučké,že bych je sama chtěla mít doma. Chválím i příběh,kde se vyskytlo téma - pohřeb. Téma o kterém se s dětmi mluví velmi málo,nebo raději vůbec a přitom k životu patří.

16.07.2020 5 z 5

Báječné nakupování před svatbou Báječné nakupování před svatbou Sophie Kinsella (p)

Nějak jsem to nemohla dlouho dočíst. Podle předchozím skvělých dílů slabší a chvílemi zbytečně zdlouhavé. Uvidíme co další díl ...

19.09.2019 3 z 5

Mrtvou neměl nikdo rád Mrtvou neměl nikdo rád Eva Tvrdá

Ke knížce jsem se dostala díky čtenářské výzvě. Příjemná oddychovka, ale žádne velké napětí tam není.

30.08.2019 2 z 5

Shopaholik za hranicemi Shopaholik za hranicemi Sophie Kinsella (p)

Opět skvělé. Tajně jsem doufala, že Becky začne s Michalem a na namyšleného workoholika Luka se vykašle. Těším se na další díl.

06.06.2019 5 z 5

Báječný svět shopaholiků Báječný svět shopaholiků Sophie Kinsella (p)

Parádní,vtipná. Až na ty dluhy a lži jsem hlavní hrdince podobná.

16.05.2019 5 z 5

Město snů Město snů Beverly Swerling

Opravdu moc dobrá knížka, na kterou nejde zapomenout

10.03.2019 5 z 5

Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Jsem ráda, že jsem knihu už dočetla. S Ta přede mnou se nedá srovnat.

12.01.2019 1 z 5