TerkinKnižnySve TerkinKnižnySve komentáře u knih

Nebol si v pláne Nebol si v pláne Michaela Zamari (p)

Michaela Zamari - Nebol si v pláne

K tejto knihe som sa dostala vďaka online vyzve v čítaní a na úvod musím povedať, že štýl Romantika/Erotika nie je môj žáner a už som sa smiala sama nad sebou lebo som stále očakávala nejakú zradu, boj , akciu , nadprirodzeno.

Takže idem hodnotiť knihu, určite keby som tento záner čítala tak by som bola nad mieru spokojná a keby tento príbeh mal kúsok nádych magickosti tak strielam do výšin.

Kniha bola pre mňa príjemná oddychovka , hlavne postavy boli príjemne a vedeli pobaviť , dej bol tiež príjemný a autorka nás zobrala na Tenerife a plus teda opísala veľmi veľa krásny miest, vidieť, že sa vyzná :)

Jednu hviezdičku však strhávam lebo na mňa tam bolo málo erotiky :)

Ale pre milovníkov Romantiky vrelo odporúčam :)

07.11.2023 4 z 5

Opposition - Prežijú, len ak ostanú spolu... Opposition - Prežijú, len ak ostanú spolu... Jennifer L. Armentrout

posledný diel série Lux bol strhujúci, plný akcie a nepredvídateľných veci, neustále boje + strach o to či všetci sú na tej správnej strane , spiknutie s najväčším nepriateľom a sladká pomsta.
V závere knihy som dostali sekundový infarkt ale našťastie to dopadlo dobre.

Zhrnutie celej série ?
určite ju odporúčam všetkými 10 ,
séria plná lásky, akcie, dobrodružstva lebo teda podľa mňa to dobrodružstvo bolo. Veľmi sa mi páčil humor a prirovnavanie k hrdinom ako Harry Potter, X- meni či Avengers,dokonca utrzkami aj Walking Dead.
Jednoducho jedno úžasné a dokonalé dielo.

Opál - Risknú všetko... Opál - Risknú všetko... Jennifer L. Armentrout

Tretiu časť som doslova zhltla.
Konečne tam bolo celý čas napätie, plánovanie ako zachrániť Beth, tréningy a konečne toľko fantasy, že som bola spokojná.
Dve postavy pri ktorých mi bolo hneď jasné, že s nimi to nebude ružové ale Katy sa konečne zachovala ako hrdinka.
Samozrejme vzťahy medzi Katy a Daemonom sa konečne dali do poriadku a veľmi sa mi páči, že aspoň v tomto diely bola Katy konečne ako hlavná postava silná a dávala to najavo.
Záver knihy bol ohromujúci a veľmi smutný a ja už sa neviem dočkať pokračovania

07.11.2023 5 z 5

Výkriky do ticha Výkriky do ticha Emily D. Beňová (p)

Jednoducho úžasné, 3 časť som zhltla za dva dni , áno rozčuľovali má ty dvaja ľúbime sa nelubime, najviac ma naštvať Gabriel poslednou podmienkou, ale celkovo táto 3 časť za ničím nezaostáva za prvou a druhou časťou bola jednoducho úžasná plná zvratov a ani jedna strana nebola bez toho že by som si vydýchla.
Celkovo celá táto trilógia dva kroky do pekla bola úžasná. Áno anjelská tematika ale tak trochu inak čím sa veľmi líši od anjelské tematiky.
Už sa neviem dočkať ďalší fantasy kníh od autorky.

07.11.2023 5 z 5

Navrátený do raja Navrátený do raja Emily D. Beňová (p)

Mam zmiešané pocity keď už to začínalo byť na správnej ceste zrazu bum a Styx mi už opäť lezie na nervy a záver knihy ma doslova dostal a som veľmi zvedavá čo bude v poslednej časti.
Ale knihu som opäť prečítala veľmi rýchlo, zatajovala som dych a prahla po Tom čo bude nasledovať

07.11.2023 5 z 5

Šepoty zo záhrobia Šepoty zo záhrobia Emily D. Beňová (p)

Dej má pohltil a ani neviem a kniha bola prečítana :) skvelé dielo tak ako doposiaľ všetko čo som od autorky čítala

07.11.2023 5 z 5

Prenasledovaná Prenasledovaná Emily D. Beňová (p)

Tretí diel série je plný nečakaných zvratov , našťastie nie až toľko infarktovych scén pre mňa. zas a opäť jedným dychom prečítané , úžasné a dokonale zavŕšenie , i keď koniec by som si predstavovala inak ale to je len moj pohľad na sexy chlapov.
Odporúčam celú sériu je to úžasné spracovanie, ktoré vás vtiahne do deja a nepustí

07.11.2023 5 z 5

Prenasledovaná Prenasledovaná Emily D. Beňová (p)

Druhý diel má pohltil tak isto ako prvý , prekonala som dva ľahšie infarkty a neskutočne sa teším na 3 diel kde už dúfam že neprekonal ani jeden infarkt. Kniha je jednoducho úžasná, není sekunda kde by sa nič nestalo a dej vám nedovolí pustiť ju z ruky.

Posolstvo Posolstvo Emília Dalekorejová Beňová

Kniha je jednoducho úžasná nevedela som sa od nej odtrhnut až kým som ju skoro jedným dychom nedocitala.

Ticho Ticho Becca Fitzpatrick

Tretia časť nás vtiahne do deja čiernej ruky a vojny,ktorá sa zdá byť neodvratitelna. Nora sa musí vyrovnať zo stratou pamätá a získavaním potrebných informácií pre prežitie. už sa teším na poslednú časť ako to celé dopadne

Zavržený Zavržený Becca Fitzpatrick

Knihu som zhltla za dva dni, už som túto sériu čítala veľmi dávno takže len tak v kúskoch som si spomínala na dej. Zo začiatku ma človek pocit, že to s fantasy žánrom nemá absolútne nič spoločné skôr s trilerom/detektívku a sem tam nejaka ta magickost a potom sa to po polke knihy z ničoho nič pretoci a už sme vo fantasy svete anjelov.
idem sa vrhnúť na ďalší diel

Vytržení Vytržení Lauren Kate

V tretej časti s Lúče cestujeme naprieč jej minulosťou, táto kniha sa mi zatiaľ najviac páči je tam veľa akcie a pomaly ku sa dozvedáme prečo sa stále inkarnuje

Muka Muka Lauren Kate

druhá časť padlých anjelov nás prenáša na ďalšiu školu kde má byť Luce v bezpečí, spoznávame nefilov a oznamovateľov. Akcie určite viac ako v prvom diely a rozbehnutie deja na výbornú

Pád Pád Lauren Kate

túto tertalogiu som čítala už veľmi dávno a rada som sa k nej opäť vrátila. neodolateľný Cam príťažlivý Daniel nierzhodhe Luce a boj medzi dobrom a zlom v podobe padlých. milujem knihy o padlých anjeloch.
v prvej časti tejto série sa stretávame s predstavovanim hlavnej hrdinky s jej utrpenim a samozrejme milostným trojuholníkov. určite odporúčam ako oddychové čítanie.

Nesmrteľní Nesmrteľní Alyson Noël

Čo si predstavíme pod pojmom nesmrteľnosť?

Táto séria je pre mňa srdcová záležitosť od prvej časti sa po tú poslednú sledujeme lásku, bolesť, nesmrteľnosť s Ever a Damienom.

A aj keď mám túto sériu prečítaní snáď 5 x vždy ju hltana, už sa teším keď si ju dám 6x a 6x má cele ukončenie neuveriteľné sklame