terush2300 komentáře u knih
Bylo to příjemné počtení, ale první díl se mi líbil mnohem víc. Také mi přišlo, že je to v podstatě jedno a to samé, ale možná je to tím, že jsem se na knihu vrhla ihned po dočtení Božského bastarda, takže jsem měla ještě vše v živé paměti.
Povinná četba mi celkem nevadí, ale tohle bylo peklo a myslela jsem, že se tím neprokoušu.
Kniha pro mě byla velkým zklamáním. Jednak proto, že mě vcelku nudilo číst ten samý příběh znovu a hlavně proto, že jsem si Christianovo nitro představovala úplně jinak a tato kniha mi zbourala všechny nastřádané iluze. Za mě tedy jen nepovedený pokus vytřískat z této série ještě více peněz. Ale tak, není se čemu divit.
Kniha je čtivá, ale velmi mi vadilo, že dle mého názoru nedodržovala jakousi časovou přímku. A také mi přišlo, že se tam spousta věcí omílala stále dokola. A samozřejmě ty rozhovory, které byly stylizované tak, jako by je autorka prožila spolu s postavami.
Dávám 2* a to jen díky tomu, že jsem se díky téhle knize ještě více zamilovala do Draca
Za mě zatím jednoznačně nejslabší díl série. Příběh mě nezaujal, nenadchl ani nechytl, vlastně mě spíš nudil.
Nápad této knihy mi přijde skvělý, ale bohužel mi velmi nesedla postava Hannah Baker a její pohled na svět a události a to byl nakonec důvod, proč jsem místo 4*, dala jen 3*.