tevanko komentáře u knih
Krásná, milá knížka. Zamilovala jsem si hlavně ilustrace.
Kniha je jistě motivující, sice v ní není nic převratného, co byste již jinde neslyšeli či nečetli. Pro mě je to jedna z nejlepších motivačních knížek zabývající se rozvojem osobnosti a vřele ji doporučuju. Je velmi čtivě napsaná a obsahuje různé příběhy ze života.
Kniha není příliš tlustá a lehce se čte. Je už pak na každém, jestli si z knihy něco odnese. Nejlepší a nejednouduší radu, kterou jsem kdy slyšela bylo: Jdi a udělej to!
Jedna z knih, která se stala mojí srdeční záležitostí. Kniha, která vám připomene, že si máte vážit maličkostí.
Knihu jsem ve 14 letech naprosto milovala, prožívála jsem příběh hlavní hrdinky. A četla jsem ji několikrát. Kniha je čtivá a zábavná. Mám ráda i další díly, které již mě nezaujaly tolik, ale přesto mě bavily.
Je to jedna z motivačních knížek sebepoznání. Lehce se čte. Jinak je kniha přínosná pro lidi, kteří knihu podobného žánru čtou poprvé. Nečekejte od ní však nic nového. Je v ní pár přínosných a hezkých myšlenek.
Od knihy jsem měla větší očekávání s ohledem na to, jak se oni všude psalo. Četla se lehce, ale příběh mě až tak moc nezaujal. Čekala jsem, že vyvolá více emocí.
Tato kniha je velmi zvláštní, jiště i originální. Do povídek jste hozeni bez nějakého dlouhého uvedení do příběhu a stejné jsou i konce. Konce, které si můžete či musíte domyslet. Jakoby povídky žádný začátek a konec neměly. Podobnou knihu jsem dosud nečetla a v celku mě zaujala. Musím zmínit knižní úpravu, ta je velmi krásně provedená.
Při čtení knížky jsem se opravdu bavila. Myslím, že je ke knize nutné přistupovat s nadhledem. Po přečtení knihy jsem shlédla i film a ten mě vyloženě zklamal.