Tialexa

Skvělá kniha. Nejprve jsem viděla film, ale jako většinou byla kniha lepší. Doporučuji všem, kterým se líbila kniha Hvězdy nám nepřály.

No. jestli se vám líbila série Selekce, Alea dívka moře, Twillight saga nebo podobné knížky tak si Prázdné sliby zamilujete. Knížka byla napínavá až dokonce ani romantická linka nechyběla. doporučuji.

kniha se mi velice líbila. byla skvělá miluji LJ i PK

Skvělý příběh. Začetla jsem se okamžitě a zamilovala taky. Je to dokonalý příběh který doporučuji každému čtenáři.

Kroniky prachu je úžasná knížka. Zamilovala jsem se do ní hned poprvní stránce. Lin Rina ví jak čtenáře zaujmout. Takže děkujeme Lin Rino za dokonalé knižní dílo. Doporučuji hrozněmoc knihu si přečíst.

kniha byla skvělá, ostatně jako všechny knihy od Kasie West. U knihy jsem se bavila a dokázala mě vtáhnout okamžitě do děje.

Skvělý díl. Byla to pecka. Nikdy by mě nenapadlo, že to tak dopadne.

Trojka byla napínavá až do konce. Byla skvělá. Stojí za přečtení.

Kniha byla super. Byla o mnoho lepší než film, který byl také super.

Druhý díl byl super. Byl napínavý i velice čtivý. Doporučuji všem kterým se líbil první díl.

Skvělý příběh. Podle mě lepší než film, ale stále mi vadily překlady jmen.

Nejprve jsem viděla všechny tři díly filmu a až teprve potom jsem si přečetla knihu. Kniha jde mi líbila, jediné co hodnotím negativně je česky překlad jmen, za který strhávám jednu hvězdičku.

Tak tahle kniha byla skvělá. V jednu chvíli jsem si připadala opravdu jako bych tam byla taky, což se zase tak často nestává a když už tak ne tak to není tak živě jako tady. Rozhodně doporučuji všem, kterým se líbily předchozí díly.

Nejprve jsem viděla film, ale kniha je podle mého názoru o dost lepší a taky z knihy pochopíte snad všechno co jste ve filmu nepochopili. Rozhodne doporučuji všem, kteří viděli film i všem, kteří mají rádi fantasy a SCI-FI.

Kniha je skvělá, ale také film není k zahození. Kniha mě zaijala už po prní kapitole. Doporučuji