Timberwolf komentáře u knih
Velice příjemná oddychovka ze života herečky Marie Doležalové. Díky krátkým kapitolám ideální do MHD
Naprosto strhující příběh, který chytne a nepustí. společně se Sněhulákem zatím nejlepší knihy, které jsem četl.
Příjemné čtení jako obvykle, ale jiné díly Zeměplochy se mi líbily více. (Váhal jsem mezi 3-4)
První 2/3 knihy byly opravdu výbroné. Hezky popsané postavy, intriky i příroda. konec knihy byl na můj vkus příliš o naboženství a vidinách. Každopádně velice poutavá a čtivá kniha
6. díl mi přišel hodně podobný tomu prvnímu se všemi klady i zápory. Tentokrát je však hrdinou syn Corwina, Merlin. Kniha se četla opět velmi dobře a konec jako obvykle láká k dalšímu dílu této příjemné fantasy.
Čtivé, ale v porovnání se serií "Hary Hole" tomu chybělo více napětí.
Kniha plná nostalgie o cestování hlavně po horách, která láká čtenáře sbalit batoh a vyrazit do přírody. Mně osobně se líbily hlavně kapitoly s příběhem. Náročnější pro mně byly úseky čistě popisné, kterými jsem se dost často spíše prokousával než si je úžíval.
Hodně poutavý a dnes i velmi aktuální příběh o omezování osobních svobod v zájmu boje proti terorismu.