TimeLord komentáře u knih
Nič extra, ale docela dobré čítanie. Myslím, že ak Captaina vôbec nepoznáte, tak sa dá lepšie spoznať z prvých štyroch retro čísel, lebo v tých novších je docela chaos, lebo je tam veľa neznámych postáv. Takto som to mal ja, pred prečítaním som počul len o Britainovi, a tie ostatné som vôbec nepoznal.
Myslím, že knižkám až tak na kvalite neubúda, aj u tohoto dielu som sa zasmial.
Táto séria sa príjemne čítala, docela ma to bavilo. Všetkým knihám dokopy by som dal 80%
Bolo to slabšie ako Templári alebo UFO, ale za prečítanie to stojí.
Čítal som to už dávnejšie, takže si to už moc nepamätám, ale viem, že sa mi to dosť páčilo.
Moja prvá kniha z tejto série, a nesklamala.
Dobré na zabavenie, bavilo ma to viac ako prvý diel.
V škole sme si mali vybrať z pár slovenských autorov, a prečítať si od nich knihu. Vôbec som nevedel čo čítať, ale keďže túto knižku mal spolužiak, tak mi ju po prečítaní požičal. Vôbec ma to nebavilo, štýl písania mi vôbec nevyhovoval.
Teraz neviem čo dať na prvé miesto v mojej obľúbenosti, či toto, alebo Päť malých prasiatok. Dej ma veľmi bavil, bolo to napínavé a tajomné. A ten koniec... Proste super.
Môj prvý komiks od Marvelu, a musím povedať, že dobrý. Ultron bol super záporák.
Komiks sa mi veľmi páčil, Mighty Avengers boli super.
Pre mňa sklamanie, čakal som nejaký mega Star Wars príbeh. Furt ale lepšie ako ten nový Disney cannon.
Toto berem ako jedno zo základných sci-fi diel. Nenašla sa ani jedna poviedka z tejto knihy, ktorá by ma nebavila.
Niektoré poviedky boli lepšie, niektoré horšie, ale rozhodne som si knihu užil.
Najtaršia kniha akú som čítal. Bavilo ma to, je to taká kniha, čo by mal každý poznať.
Nedávno som si dával opáčko, a som spokojný. Jediné, čo môžem vytknúť je princ, miestami mi prišiel až otravný.