Tina92 Tina92 komentáře u knih

Než si pro mě přijde Než si pro mě přijde Monika Holemá

Dovolím si trošku delší recenzi na knihu a zároveň o ní příliš mnoho neprozradit, abych nezkazila potencionálním čtenářům zážitek.
Kniha "Než si pro mě přijde" je podle mě fascinujícím dílem v žánru dark romance, které čtenáře vtáhne do svého světa od prvních stránek a nepustí jej až do posledního písmene. Autorkou knihy je má sestra a prokázala zde svůj neobyčejný talent a hluboké porozumění lidské duši. A taky mě přiměla k tomu, abych si po velmi dlouhé době zase přečetla knihu.
Příběh je plný napětí a temných zvratů, které neustále drží čtenáře v očekávání. Protagonisté jsou pečlivě vykreslení a jejich emoce (Lily) jsou autentické, přičemž hlavně postava Lily je natolik komplexní, že se čtenář cítí vtažen do jejího světa, sdílí její bolest, strach, ale i naději.
Kniha je napsaná plynulým a přitom bohatým jazykem, který dodává ději na autentičnosti. Dialogy a myšlenky postav jsou přirozené a scény mistrně vykreslené, což umožňuje čtenáři plně se ponořit do příběhu.
Závěr knihy byl pro mě osobně skutečným emocionálním vrcholem - plný nečekaných zvratů a silných pocitů bezpochyby zanechá ve čtenáři hluboký dojem. Autorka dokázala skvěle vygradovat napětí a přinést uspokojivé a přitom srdcervoucí zakončení. Knihu jsem přečetla dvakrát a pokaždé jedním dechem. "Než si pro mě přijde" je knihou, kterou lze jen těžko odložit. Je to příběh, který zůstane v paměti čtenáře dlouho po dočtení poslední stránky. Jsem hrdá na to, že autorkou této neobyčejné knihy je právě má sestra a jsem přesvědčená, že její talent osloví mnoho dalších čtenářů a těším se na další pokračování.
Pokud tedy hledáte knihu, která vás pohltí, dožene k slzám a přitom vás donutí přemýšlet o hloubkách lidských emocí, "Než si pro mě přijde" je tou správnou volbou.

15.11.2024 5 z 5