TiredLikeDog
![Umenie jasného myslenia Umenie jasného myslenia](https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/269352/umenie-jasneho-myslenia-oHY-269352.jpg?v=1445539496)
Must read.
Doporučuji všem. Není to jen kniha o tom, jak přemýšlíme, ale hlavně o tom, jak lehce se lidskou myslí dá manipulovat
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Mysli jako freak Mysli jako freak](https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225897/mysli-jako-freak-vtg-225897.jpg?v=1548258151)
Skvělá kniha. výborné tipy, jak premýšlet out of box.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Mágové Mágové](https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/26777/magove-xML-26777.jpg?v=1539769847)
1.-350. strana by se dala napsat za 100 stran. Uspavalo me to a vubec jsem se nedokazala zacist.
Pri poslednich 50 stranach jsem ozila, ale spatny dojem z 88 % knihy to nesmylo.
Autor se vyhranuje vuci Harrymu Potterovi a zaroven vykrada Narnii.
To vse je jaksi divne nedospele dospele. Obcas mi prislo, ze autor trpi nejakym traumatem z manzelstvi.
Dalsi dily vyhledavat nebudu.
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
![Řeky Londýna Řeky Londýna](https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/258789/reky-londyna-Koa-258789.png?v=1660114880)
Kniha mi nesedla - nedokázala jsem se do ní začíst.
S obavami jsem ji půjčila kolegyni, která si ji nemohla vynachválit :)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Tři na cestě Tři na cestě](https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/262712/tri-na-ceste.jpg?v=1735138232)
V polovine knihy jsem si uvedomila, ze k pochopeni a uziti si tohoto pribehu jeste nejsem dost dospela. Pribeh manzelskeho paru balancujiciho na hrane rozchodu a snahy zvladnout dospivajiciho syna mi byl az prilis vzdaleny, abych se do pocitu manzela (vypravece) mohla vcitit. Kniha se mi proto necetla moc dobre - a to jsem se na ni vazne tesila.
Nic to vsak neubira na faktu, ze Nicholls je skvely autor jeho Jeden den je suverenne mou nejoblibenejsi knihou. To prave z duvodu verneho a naprosto uveritelneho pribehu a prozitku z nej.
Us, neboli Tri na ceste si urcite uziji zivotem protrelejsi a zkusenejsi ctenari. My mladsi bez manzelu, deti a hypoteky si na uziti a plne pochopeni knihy budeme muset chvili pockat.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)