tolrem komentáře u knih
První díl - originální, druhý- méně originální, nicméně dobrý. A třetí? Čtivý jako předchozí, ale pomalý děj. Čekala jsem něco víc. Katniss mi byla od jedničky protivná, ale zároveň jsem ji respektovala a bylo mi jí líto. Hurikána a Coinovou jsem nesnášela. Bylo mi líto padlých postav. Jenže ten konec. Na konci jsem Katniss tak nějak porozuměla.
Moc hezká, čtivá a odpočinková. I postavy jsou fajn a všechno je hodně propracované. Jen tak mimochodem: když došlo na televizní rozhovor s Gavrilem Faradayem, v hlavě se mi objevil obraz Caesara Flickermana :D
Před pár lety jsem tuto knihu odložila hned po pár stránkách. K tomu, abych se k němu vrátila mi rozhodně nepomohl Pán prstenů, ale až filmové zpracování Hobita. Ke svému údivu jsem zjistila, že ta knížka je skvělá ( i když film se mi líbí podstatně víc, takže je možné, že hnací silou byly moje zážitky z něj). Mimo jiné asi mám radši Bilba a trpaslíky než většinu postav z Pána prstenů.
Ano, byly tu zádrhely, ale četl se mi mnohem lépe než Společenstvo prstenu. Mám teď novou sílu pokračovat v Tolkienových dílech.
Chápu, že se to někomu líbí, ale tohle prostě není nic pro mě. Bylo vleklé a plné zdlouhavého popisování. Postavy neměly osobnost. Nápad je to hezký, ale je to napsáno složitě.
Vybírala jsem si knížky a tahle mi hned padla do oka, hezká obálka, zajímavý název a lákavý obsah. Byla jsem zvědavá a kniha mě nezklamala. Měla pro mě naprosto všechno, jen jsem seděla a četla.
Je hezká, taková odpočinková. Upřímně, sice nepatří k mým oblíbeným, ale líbí se mi.
Je to ta nejúžasnější kniha co jsem (zatím) četla. Ještě lepší než první. Chtěla bych ji číst pořád dokola.
Jsem ohromená, něco takového jsem ještě nečetla. Trochu se stydím, že jsem o ní ze začátku pochybovala. Knížka je úžasná, úžasná, úžasná, ... :)
Četla jsem ji už před rokem a je stejně úžasná jako předchozí a další díly. Těším se až si ji znova přečtu, tentokrát v papírové podobě. :)
Tento díl je ještě lepší než oba předchozí. Čtenář se do něj velmi rychle začte. Četla jsem ho v elektronické podobě na počítači a nemohla se od něj dtrhnout.