tormenta komentáře u knih
Úžasná kniha, úžasný autor!
Vždy, když čtu, mám u sebe papír a propisku. Veškeré myšlenky, citáty a slova, která mě zaujmou si vypisuju - přece jen, po čase zapomenete, co jste to četli. Je fajn se pak k tomu vrátit a pročíst si jen ty své výpisky psané vlastní rukou. A při této knize jsem popsala 8 A4 zajímavostí! :)
Hodně zajímavá kniha, která vám otevře oči!
Oceňuji propojení knihy s webem, kde si každý podle svého gusta může znovu projít dané témata, shlédnout videa… Je to zábavné zpestření četby, které za to fakt stojí. V knize jsou uvedena i "cvičení pro váš mozek" díky, kterým se z pouhého čtení stane i jakýsi denní rituál, na který se (aspoň teda já i můj přítel) každý večer těšíme, až to vyplníme :)
Knihu si doporučuji koupit, změní vám to pohled na váš život, na vaše okolí a hlavně na to, jak funguje, a jak máte zacházet se svým mozkem. Cena, za kterou se tato kniha prodává, je podle mě opravdu minimální s tím, jaké kvanta informací (užitečných!) se k vám dostane!
Skvělá kniha, přečetla jsem ji jedním dechem! Líbilo se mi napětí, které knihu doprovázelo. Příběh šílený, ale dobře poskládaný. Konec je absolutně nečekaný, super.
Skvělá kniha! :) Knihu jsem začala číst proto, že jsem ještě předtím viděla pár videí z přednášek od Petra Ludwiga. Přečtení této knihy mi ještě více opevnilo a osvojilo metody v ní uvedené.
Takže lidi, jestli trpíte "chorobným odkládání úkolů a povinností" přečtěte si to! :)
Kniha je i jinak graficky znázorněná než většina ostatních, takže vám více utkvěje v paměti. :)