trynitrix komentáře u knih
Prostě klasika tento díl hodně předvídatelný zápletka jednoduchá takové odpočinkové čtení Hřebec se mi líbil více tam byla větší sranda.
Jinak Lucas sympaťák ,jen by mě zajímalo jak vypadá zrzek s modrýma očima to jsem snad nikde neviděla :-D A Chloe taky byla fajne .
Předchozí příběh od spisovatelky se mi líbil více, neříkám že to bylo špatné to ne ,každý příběh má svoje , takže pro mě pruměr taková gigolo detektivka :-D
Tuto knihu jsem začala číst na úkor filmu který se mi moc líbil a kniha byla taky užasná i když sled událostí byl trochu jiný obojí super, samozřejmě v knize toho bylo daleko víc příběh Iri byla prostě romantika a Sophie a Luk taky tak, dobře zasezené do sebe :-) Některé časti příběhu hodně emotivní. Moje první kniha od Sparkse :-)
Pěkné pokračování, baví mě takový to styl když někdo cestuje :-) přála jsem jim ať to vyjde :-)
Nápad děje příběhu dobrý, chvílema to bylo o ničem jako vsuvky toho kamaráda co poznala. (Teda až na šamana)
Chvílema jsem si řikala ta se má když byla v komunitě prostě život jen spjatý s přírodou :-D a na konci jsem snad neměla slov, to si snad dělá srandu :-D ještě teď z toho mam divnej pocit :-D brrr ale jo nebylo to špatné
Mno takovej průměr, nenadchne ani neurazí, ale pořad mi tam něco chybělo a nevím co, sem tam mi něco nesedělo nebo chvílema děj byl přehnaný ale jako odpočinkové čtení to bylo fajne druhý díl Rozkoše léta byl lepší ;-)
Chci poděkovat Vianescee, Roselunda 1928 a ElisR1 psala jsem jim zprávičku aby mi osvěžily konec příběhu prvního dílu, taky to byla doba kdy jsem ho četla naposledy. A omlouvám se ale prostě jsem u 100str a šíleně mě ta kniha nebaví už několíkrát jsem tomu dávala šanci a nešlo to a ani se mi nelíbil ten děj nějak mi to prostě nesedlo, fakt jedna z mála kterou jsem nedočetla.
Myslím že kniha se mi líbila více než ty dvě předchozí. Klasický nenáročný napívavý a já nevíc co ještě prostě super a doporučuju všema deseti :-) Vivien a Clark k tomu není co dodat až přečtete pochopíte ;-) a Hank Kovboj? iq houpacího koně :-D
Knihu jsem si vybrala na ukor obálky že mi padla do oka a pak po přečtení anonce sem byla 100% rozhodnutá. Příběh se mi moc líbil mám ráda když takhle cestují a poznávají se Road trip něco jako ( Amy a Roger- taky moc pěkná kniha) Cam byla fajne holka Nat ta už mě vytočila na první straně sem si řikala co to je za krávu :-D a Andrewa jsem si taky hned oblibila. A konec neříkám se mi neukápla slzička ,moc pěkný :-) a ten Happy end mě teda dostal to bylo teda moc ale proč ne ,není to Shakespeare :-D možná že i škoda.
Tak šup na dvojku co nám nová dobrodružství přinese :-)
Fajne zakončení a zrovna když se to tak pěkně rozjelo spojení sil upírů a čarodějnic i když vrtkavé ale Samuel si to zasloužil jak by asi Londýn vypadal :-D třeba není konec, bych se ani nedivila kdyby udělali další dil třeba stím setkáním za 25let by bylo fajne další vzrůšo v MysticFall. Damon Stefan a hlavně Cora mi budou chybět :-)
Kniha byla o trochu zajímavější než první tady aspoň nějaký to drámo ;-) i blbá maličkost stačí k takovýmu neštěstí jak se říká radší prověřuj :-D Pohled knihy od Kate byl fajne tady mi to nevadilo jako přímé vyprávění jako od Drewa, Drew je totalní debil :-D jedno plus pak za snahu ale toto :-D
Konečně dočetla, tak toto mě hodně zklamalo :-/ Ty dva snad nemá cenu ani komentovat :-D
Tak konečně je konec možná jsem i ráda :-D Normálně začátek jsem měla chuť knihu zahodit protože mě tak Neferet vytáčela že se to nedalo :-D I když děj byl příliš zrychlený měli to pěkně zakončený a co se týká Kalony tak ten mě hodně vzal za srdce :-)
Tak teď se to začíná pěkně zamotávat a pořádně když už si myslíte že to bude oki tak se něco stane :-D jak předtím jsem si oblíbila Violet tak teď vedla na plný čáře Cora tady mě Violet hodně zklamala škoda no tak uvídíme v dalším díle jestli Stefan dokáže zachránit Damona :-)
Kniha super trochu relaxu při čtení, se seznamovací agenturou dobrý nápad Kate mi byla sympatická i když trochu naivní :-D a Slade (bože to jeho jméno hrůza :-D ) byl taky fajne uměl dobře provokovat. Trochu tajemna s dotykem a malá vsuvka z předchozí série .Plno hvězdiček dávám knize hlavně za Roberta jelikož jeho příběh byl podle pravdy a koukla jsem i na FB jeho profil krásný psík ( Rockin' Robert )
Nápad s Jackem Rozparovačem byl super trochu tajemna kdo co :-D Opět jsem si oblíbila další postavu Violet tak jsem na ni zvědava :-D a Stefan a Damon prostě bratři ;-)
Nebyla jsem tak nadšená jako u předchozích ten masakr byl moc jako :-/ ale opět zajímavé pokračování mam ráda Lexi :-) Jen by mě zajímalo kdo a co to bylo ten Lucius :-D Mno necháme se překvapit a jde se na další.
Zajímavé pokračování historie Stefana a Damona docela mě to začíná i bavit vědět jejich před příběh :-)
Tak tady neříkám že se mi příběh nelíbil ale nějak ke mě nepřirostl prostě jsem dočetla dokonce už jen to jak to dopadne nápad s dějem nebyl špatný ale asi bych to formulovala jinak.
Mno měla jsem strach jak moc se to bude podobat flashbacků z filmů a byla jsem spokojená trochu jsem si osvěžila Stefanovu a Damonovu historii jejich začátky, kniha se mi líbila :-) takže budu číst dál :-)