Spojení
Lisa Jane Smith
Upíří deníky: Stefanovy deníky série
< 6. díl
Propadli jste zcela Upířím deníkům? Stefanovy deníky odhalují temné události, které jim předcházely. Příběh dvou znepřátelených bratrů je plný napětí, nečekaných zvratů a touhy. Londýn již není bezpečný a nad oběma bratry se stahují mračna. Zatímco je Damon vězněn nepřátelským upírem Samuelem, snaží se Stefan uzavřít dohodu s mocnými čaroději. Spojenectví s odvěkými nepřáteli upírů je však velmi křehké. Podaří se jim Damona zachránit a odvrátit jistou zkázu města?... celý text
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2013 , Fragment (CZ)Originální název:
The Compelled, 2012
![drakamena drakamena](https://www.databazeknih.cz/img/users/16_/16403/drakamena-zxH.png?v=1594110212)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Nejlepší díl této série, jejíž začátek mi připadal docela nudný, a taky její dobrý závěr. Je vidět, že čím víc času tráví Stefan a Damon spolu, ať už na stránkách nebo na obrazovce, tím víc si příběhy o nich užívám.
![marta14 marta14](https://www.databazeknih.cz/img/users/13_/139406/m_139406-irv.jpg?v=1477473775)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tohle bylo skvělé! A je mi líto, že je to poslední díl. Zajímalo by mě, co bude s Corou dál... Tuhle sérii jsem si opravdu oblíbila. Přečteno za dva dny a tisíckrát doporučuji.
![Hoshi Hoshi](https://www.databazeknih.cz/img/users/68_/68339/m_hoshi-RTe.jpg?v=1584096391)
![2.5 z 5 2.5 z 5](img/content/ratings/25.png)
Příjemně čtivé zakončení Stefanových deníků. Všech šest dílů jsou odpočinkové jednohubky, které nijak neurazí, ale ani nepřekvapí. Utvrdila jsem se v tom, že mám raději Damona. Rozhodně se k celé sérii někdy v budoucnu vrátím.
![trynitrix trynitrix](https://www.databazeknih.cz/img/users/19_/19455/trynitrix-PJt.png?v=1579464502)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Fajne zakončení a zrovna když se to tak pěkně rozjelo spojení sil upírů a čarodějnic i když vrtkavé ale Samuel si to zasloužil jak by asi Londýn vypadal :-D třeba není konec, bych se ani nedivila kdyby udělali další dil třeba stím setkáním za 25let by bylo fajne další vzrůšo v MysticFall. Damon Stefan a hlavně Cora mi budou chybět :-)
![Charmedka Charmedka](https://www.databazeknih.cz/img/users/75_/7552/7552.jpg?v=1381127933)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Rovnou řeknu, že tenhle díl je nejlepším z celé série. Konečně se začalo dít něco více. Spojení upírů a čarodějnic podle mě knize hodně prospělo. Všichni začali spřádat plány proti Samuelovi, zároveň ale tohle spojenectví není vůbec pevné, takže spory mezi dvěma druhy knihu skvěle oživí a občas to vypadá, jako by se měli pobít mezi sebou.
![SelenaDemi428 SelenaDemi428](https://www.databazeknih.cz/img/users/57_/57437/m_selenademi428-qj8.jpg?v=1556089797)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Jestli toto byl poslední díl, tak to bylo nádherné zakončení. děj byl sice předvídatelný, ale nemohla jsem se od něj odtrhnout. Cora mi bude chybět a jsem zvědavá, jestli by se doopravdy roku 1913 sešli :).
![ivzu77 ivzu77](https://www.databazeknih.cz/img/users/63_/63259/m_ivzu77-z8I.jpg?v=1540924985)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Kdo miluje upíří deníky, musí si přečíst i Stefanovi deníky, zde je vyobrazená minulost bratrů Salvatorů... vždy se těším na další díl
Četla jsem všechny její knihy, mám je moc ráda.
![TessDragon TessDragon](https://www.databazeknih.cz/img/users/44_/4425/4425-dDh.gif?v=1463237495)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Prozatím poslední díl Stefanových deníků. Konečně skončila zápletka se Samuelem, která mi na 3 knížky přišla zbytečně protahovaná, naštěstí tento díl utekl rychle a zvratů bylo dost. Hlavně ten s MJ, poslední 3 knížky skoro žádné nebyly, takže mě to rozhodně potěšilo, že děj už nebyl tak nudný. Ten konec mi přišel docela smutný, ale tak to je z mého úhlu pohledu. Doufám ale, že se ještě dočkáme dalšího dílu. :)
![Dandulka Dandulka](https://www.databazeknih.cz/img/users/19_/19830/19830.jpg?v=1381127956)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tak zase je o jednoho zlého upíra méně a bratři Salvatorové se mohou milovat a nenávidět dál! Už aby byl další díl!
![PiperW PiperW](https://www.databazeknih.cz/img/users/10_/10724/piperw-gw9.jpg?v=1544267630)
Vydržela jsem to číst déle než upíří deníky, ale bohužel tímhle dílem končím. Ikdyby byl další, tak už ho nečtu, tento mně nebavil...
Série se zajímavou myšlenkou