tsunamiER
![Dědictví Dědictví](https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/428771/dedictvi-bs4-428771.jpg?v=1576832668)
Byla jsem velmi překvapena jak jsem se do ní začetla. Těžko se mě odkládala na noční stolek abych se vůbec vyspala. Těším se na další pokračování a už se nemůžu dočkat jak si jí přečtu. Jako oddychové čtení super. DOPORUČUJI
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Květy z půdy Květy z půdy](https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/1230/kvety-z-pudy-CqW-1230.jpg?v=1570628773)
Tak na tuto knihu určitě nezapomenu, je skvěle napsaná až realisticky. Je prostě skvělá, i ty další díly jsou čtivé a mé emoce se střídaly jako na běžícím pasu. Prostě jsem se do té knihy vžila a žila jsem s ni až do konce celé té série, prostě je to neuvěřitelné jak sem se do nich všech pět začetla. Jako kdybych tam byla, žila ty postavy a vše co bylo kolem nich. Škoda že mě zrovna chyby tento první díl do mé série, určitě si je někdy přečtu znuva.
![Modrá jako safír Modrá jako safír](https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127563/modra-jako-safir-127563.jpg?v=1341689717)
Pro mě skvělé čtení. Čtu už poslední třetí Zelená jako smaragd.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)