Twinny Twinny komentáře u knih

Černooké Zuzany Černooké Zuzany Julia Heaberlin

Poutavě napsaná, ale když o ní přemýšlím, nedává moc smysl. Hlavní zápletka je trochu divná a ve dvou dějových linkách se ztrácím a moc navazující mi nepřijdou. Průměr.

04.06.2017 3 z 5

Bajky barda Beedleho Bajky barda Beedleho J. K. Rowling (p)

Příjemné rozšíření světa Harryho Pottera. Myslím, že každý mudla, který má rád svět čar a kouzel, ocení, možnost přečíst si pohádky, na kterých kouzelníci vyrůstali.

12.04.2017 4 z 5

Jezerní hřbitov Jezerní hřbitov Paul Cleave

Zápletka byla skvělá, pro mě originální. Ale nevěřila jsem hlavnímu hrdinovi a popisy okolí mě občas vytáčely. Konec byl celkem uvěřitelný.

28.02.2017 3 z 5

Nevinnost Nevinnost Dean Koontz

Začátek byl průměrný - buď budu číst, nebo ne, bylo mi to jedno. Někdy jsem měla pocit, že se ukoušu nudou, někdy jsem příběh hltala očima. Z toho důvodu jsem četla dlouho a mám z celého příběhu rozporuplné pocity. Poslední část knihy byla přeslazená, přemrštěná, až zbytečná. Prostě průměr - ani dobře ani špatně. Pochybuji, že si za chvíli na něco z toho vzpomenu.

21.02.2017 3 z 5

Společenství stínů Společenství stínů Ruth Newman

Začátek byl dobrý, nemohla jsem se odtrhnout. Když se to čím dál více rozplétalo, byl to jeden WTF moment za druhým. A konec? Raději nemluvit.

19.12.2016 2 z 5

Předtuchy Předtuchy Jude Watson

Ze začátku jsem nevěděla, jestli jí vůbec dočtu. Ale od poloviny knihy jsem se nemohla odtrhnout.

13.12.2016 4 z 5