tygrilady komentáře u knih
Perfektní kniha!!Nejsem nadšencem sci-fi a přesto je tato kniha jednou z nejlepších knih vůbec,které jsem četla!
Krásná vzpomínka na dětství,jedna z mých nejoblíbenějších!!Doporučuji Všem dětem!
Tato hodně opěvovaná kniha,také mou mamčou,pro mě byla trochu zklamáním,protože je to na mě zdlouhavé a místy nudné :-( jedna z mála knih,kterou jsem se nutila dočíst :-(
Moje srdcová záležitost ještě z dětství....i když jsem se k ní vrátila později,líbila se mi !!!
Sice nejsem příznivce scifi,ale na dopotučení jsem si tuto knihu přečetla....a je skvělá!!!Od tohoto autora jsem četla knihy ze dvora krále Ludvíka,které jsou mé oblíbené a ani tento žánr autorovi nečinil žádný problém!
Moje oblíbená kniha pohádek :-) Doporučuji Všem dětem!
Četla jsem ji v pubertě a je pravda,že jsem nemohla usnout :-) ale líbila se mi a dodnes si její děj pamatuji :-)
Jelikož na anděli věřím a mám s nimi určitou zkušenost,tato kniha se mi velice líbila :-)
Úžasná spisvatelka,které píše o skutečných historických postavách formou románu.Její knihy se výbrně čtou :-)vřele doporučuji všem,kteří mají rádi historii.Velice bych uvítala více knih o skutečných postavách nejen anglické historii,podaných takto čtivě :-)film je také velice povedený!
Tato kniha mě nebavila...........stejně jako deník šílené manželky