účetní účetní komentáře u knih

Popelčiny slzy Popelčiny slzy Annie Burrows

Hloupě napsaná kniha.

13.09.2018 2 z 5

Zdráhavá markýza Zdráhavá markýza Anne Ashley

Pěkná kniha, čtivá se zajímavým dějem.

07.09.2018 4 z 5

Tajná vévodkyně Tajná vévodkyně Gayle Wilson

Pěkná kniha, napětí a romantika.

07.09.2018 4 z 5

Svůdcova přísaha Svůdcova přísaha Stephanie Laurens (p)

Pěkná kniha, i když oproti prvnímu dílu je trošku slabší. Vane se mi moc líbil, byl neodolatelný, spolehlivý, zkrátka chlap jak má být, celkově muži klanu Cynsterů a celá rodina a jejich soudržnost je super. Kniha byla hodně erotická a měla i pěkný konec, jen mi tedy hodně vadilo, že po tom, co už měli Vane a Patience spolu za sebou, začali si tykat až na cestě na svatbu. Kniha má velmi povedenou obálku odpovídající našim hlavním hrdinům a to mám ráda. Pět hvězdiček dávám, protože se mi líbí Vane, celkově bych knize dala čtyři.

05.08.2017 5 z 5

Bohatá nevěsta Bohatá nevěsta Barbara Cartland

Je to taková malá roztomilá knížečka s krásným přebalem, ten mě zaujal, jinak jsem o této autorce vůbec neuvažovala, že bych ji četla. Příběh pěkný, romantika zasazená do krásného anglického venkova, ale vzhledem k rozsahu i stylem tak trochu jednodušší a prostší, taková nenáročná jednohubka. Přečíst se to ale rozhodně dalo, na proložení mezi delšími knihami dobrý.

03.07.2017 3 z 5

Síla osudu Síla osudu Catherine Coulter

Pěkná kniha, až na tu jednu scénu, to už bylo velmi přehnané, nejen proto, že jde o romantický žánr ( vzhledem k tomu, že už to tu padlo, tak snad nic neprozrazuji ). Kniha ale určitě stojí za přečtení. Mně se nakonec Anthony zalíbil, chlap na kterého se může žena stoprocentně spolehnout.

24.06.2016 4 z 5