účetní komentáře u knih
Pěkná kniha, i když oproti prvnímu dílu je trošku slabší. Vane se mi moc líbil, byl neodolatelný, spolehlivý, zkrátka chlap jak má být, celkově muži klanu Cynsterů a celá rodina a jejich soudržnost je super. Kniha byla hodně erotická a měla i pěkný konec, jen mi tedy hodně vadilo, že po tom, co už měli Vane a Patience spolu za sebou, začali si tykat až na cestě na svatbu. Kniha má velmi povedenou obálku odpovídající našim hlavním hrdinům a to mám ráda. Pět hvězdiček dávám, protože se mi líbí Vane, celkově bych knize dala čtyři.
Je to taková malá roztomilá knížečka s krásným přebalem, ten mě zaujal, jinak jsem o této autorce vůbec neuvažovala, že bych ji četla. Příběh pěkný, romantika zasazená do krásného anglického venkova, ale vzhledem k rozsahu i stylem tak trochu jednodušší a prostší, taková nenáročná jednohubka. Přečíst se to ale rozhodně dalo, na proložení mezi delšími knihami dobrý.
Pěkná kniha, až na tu jednu scénu, to už bylo velmi přehnané, nejen proto, že jde o romantický žánr ( vzhledem k tomu, že už to tu padlo, tak snad nic neprozrazuji ). Kniha ale určitě stojí za přečtení. Mně se nakonec Anthony zalíbil, chlap na kterého se může žena stoprocentně spolehnout.