Urbana

Super, držela mně v napětí od začátku do konce, doporučuji ! Nemohu porovnávat s Dívkou ve vlaku, neboť tu jsem ještě nečetla, ale pokud bude stejně čtivá jako "Do vody" už teď, se na ní těším ...

Pěkně napsaný příběh, kniha se mně líbila a určitě doporučuji si ji přečíst.

Krásně napsaný příběh, skutečný z kterého mrazí, neuvěřitelné, co zvládne někdo přežít, přetrpět ... knihu V šedých tónech jsem nedokázala odložit, tak mně pohltila, emoce, obdiv a husí kůži, tohle vše ve Vás zanechá, jednoznačně doporučuji si knihu přečíst.

Velice pěkná a čtivá kniha, od této spisovatelky má první kniha, určitě půjdu do dalších, které si ráda přečtu.

Určitě stojí za přečtení, kniha se dobře četla, ale já od ní očekávala něco víc, proto ubírám u hodnocení.

Fantastický thriller, napínavý od počátku až do konce, doporučuji.

Po přečtených komentářích a anotaci knihy, asi jsem očekávala něco víc ... ale určitě se dobře četla.

Další z krásných čtivých knih od Jojo Moyesové, nezklamala.

Super, napínavý děj, který mně pohltil a nepustil, než jsem knihu po přečtení odložila, mohu jen doporučit !

Četla se sama, napínavý děj, plný zvratů, pohltí a nepustí, skvělá kniha, doporučuji!

Netvrdím, že to byla pecka, ale kniha se mně svým způsobem líbila, dobře se četla a určitě jsem byla zvědavá, jak to s Lulu a Lisbeth bylo, za mně ... doporučuji !

Určitě stojí za přečtení, když si pomyslím, že tyhle praktiky, jsou u nás pravdivé, je mně z toho nanic, budete-li sledovat časovou linii, kniha se čte dobře.

Moc pěkně napsané, kniha se dobře četla a držela mně v napětí, konec překvapivý, za mně super počteníčko, mohu jen doporučit, žádná nuda!

Úžasná .... pohltí a nepustí, kniha Vás drží v napětí až do konce, budu se těšit na další knihy které B.A.Paris napíše, teda doufám, že to nebyla první a poslední, prvotina a taková pecka. Moc se mně líbila a určitě doporučuji.

Kniha se četla velice dobře, nedala se odložit, silný, smutný, příběh dvou malých sester dvojčat, obdivuhodná síla Evy, .......krásně napsáno, určitě stojí za přečtení.