Zběsilá bezmoc přehled
Jan Žáček , Týna Daňková
Napínavý thriller, který vám odhalí bezpráví v naší zemi. Mladá dívka je surově napadena, znásilněna a zavražděna. Její otec, univerzitní profesor, marně čeká na spravedlnost. Útočníci jsou propuštěni na svobodu. Sám tedy bere do rukou zbraň a vykoná jediný trest, který považuje za spravedlivý - trest smrti. Poté musí zmizet. Policie má totiž jediný cíl - najít ho a zlikvidovat, aby nemohl nikomu popsat skutečnou vládu zločinu v naší zemi. Jeho výpověď ohrožuje mnoho vlivných lidí, a za to se platí nejvyšší cena...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zběsilá bezmoc. Přihlašte se a napište ho.
Velmi napínavý thriller, od kterého jsem se nedokázala odtrhnout. Otec znásilněné a zavražděné dívky vezme spravedlnost do svých rukou. Aby nikomu nevyzradil, co se ve skutečnosti stalo, musí před všemi zmizet. Za mě napínavé až do poslední věty.
Kniha Zběsilá bezmoc v seznamech
To bylo, hmm, brutální, ze života, uvěřitelné, pravdivé? Na začátku jsem to málem odložila, ale jsem ráda, že jsem těch prvních pár zmatených stránek dala, kniha jako celek u mě hodně dobrý