uzivatel4895 komentáře u knih
Bradleyho nižšia stredná škola usporiadava Festival zručnosti, na ktorý sa prihlásili všetky decká zo školy. Sabrina sa ho chce zúčastniť s teliatkom od svojho kamaráta Jasona, o ktoré sa musí starať celý mesiac. Ako to dopadne, ako Sabrina zvládne svoju úlohu?
Randy sa veľmi poteší, keď jej pán Hansen, riaditeľ Bradleyho nižšej strednej školy, dovolí vysielať v škole vlastný rozhlasový program. Teraz už bude môcť každý počúvať dobrú hudbu. Randy sa však ani nesnívalo, čo ju čaká!
Katie je trochu nervózna, keď k ni majú prísť na návštevu príbuzní jej nevlastného otca. Veď trinástročná sesternica Noelle chodí do švajčiarskej školy a jej život je úplný odlišný od Katinho. Katie ju však zoznámi so svojimi kamoškami a všetky spolu zažijú kopec zábavy. Skutočné problémy nastanú až vtedy, keď Noellina mama a stará mama dospejú k presvedčeniu, že Katie a jej kamošky majú na Noelle zlý vplyv.
Sabrinina celá rodina i priatelia si myslia, že Sabrina sa zbláznila. Zapojila sa totiž do ďalšej súťaže. Tentoraz však naisto vie, že vyhrá. Ale to pravé prekvapenie ju ešte len čaká.
Katie veľmi poteší,keď sa Sabi rozhodne spolu s ňou zapojiť do športovej súťaže. Ale práve tu si prestávajú rozumieť. Zatiaľ čo Katie je odhodlaná tvrdo trénovať, Sabrina sa dokáže sústrediť len na Maxa McAllistera, najzlatejšieho chalana z chlapčenského družstva.
Tak táto kniha zostáva Hlboko v srdci aj po rokoch, čítala som v angličtine, bolo to tak krásne pútavé ako máloktorá iná, a to som teda už prečítala aspoň bol knižnice, okrem toho mám rada, keď sa ľudia dajú dokopy po rokoch. Odporúčam na 100%, nemôžte byť sklamané.
Mne sa to páčilo hneď od začiatku :)
celkom napínavé, zaujal ma príbeh romance spojený s detektívkou, myslím, že pozháňam aj iné autorkine knižky
príbeh patrí medzi moje srdcovky, mne sa páčili obaja hrdinovia, opis Vashona v prológu ma doslova uchvátil, mňam, to bol chlap, presne takýto hrdinovia robia knihy nezabudnuteľnými, pamätná je aj scéna v guvernérovom sídle, ktorá končí milovaním.. príbeh bol miestami fajn vtipný, veľmi sa mi páčia aj slová a citáty, ktorými autorka rozdeľuje časti knihy a uvádza ďalší dej, časť na ostrove v jeho dome mi pripomína dej v knižke Rozkvetlá orchidej od Haganovej, tam je hrdinka tiež ,,väznená,, a obdarovávaná krásnymi šatami :)
mne sa páčila jedine sexuálna scéna, tie ostatné opisy deja ma nudili.. súhlasím, príbeh zo súčasnosti nemá to čaro ako v Meaganiných historických romanciach
po prečítaní anotácie som si povedala, že námet na príbeh je blbosť, ale o to väčšie prekvapenie - bolo to fakt dobré, niečo podobné ako Polibek Ďábla (taktiež tam bola aj handicapovaná nežná sestra, znova hrdinka vykreslená ako ,,ľahká žena,, ale skutočnosť ohromujúca, podobný ťažký osud hrdinky ), to Edwardove neustále ,,trýznenie,, Lavinie ale malo v sebe niečo, čo vyvolalo u mňa ako čitateľa vzrušujúci pocit, príbeh bol napínavý až do konca. Druhá sexuálna scéna bola dobrá, postava hrdinky zaujala nadpriemerne, a to ako schovávali toho mŕtveho starého pána na začiatku knihy bolo na pobavenie (ja viem čierny humor, ale...) - obdiv pred autorkou, ako to dokázala tak dobre opísať, ku koncu príbehu už tam bolo veľa postáv, aj som sa strácala, že kto je kto.
páčila sa mi scéna keď sa prvýkrát pobozkali, dosť dobre popísané
kniha je úplne iná ako autorka zvykne písať, a práve preto ju mám najradšej, nemám rada tie dramatické útrpné príbehy, toto bola krása, nevedela som sa odtrhnúť, milujem príbehy naplnenia platonickej lásky po rokoch, a to ako jej ukazoval tie výstrižky, ktoré si o nej hromadil, bomba, skoro som spadla zo stoličky, nádherné vykreslenie postáv a popisy deja, páčila sa mi tá scéna, ako sa naňho ,,vrhla,, v aute, no mega vzrušujúce, v žiadnej inej knihe (myslím knižky, ktoré som doteraz čítala, nielen od Spencerovej) nebolo nič tak dobre opísané, ale asi už moc prezrádzam, ale to sú vypichnuté okamihy, prečo si musíte knihu prečítať, inak v prvej kapitole som vôbec nečakala že ,,on,, bude ten hlavný, dosť hrozne o ňom rozmýšľala, dej bol preto neočakávaný, za mňa 200 bodov, v mojej knižnici má tento kúsok popredné miesto
síce nemám rada v romancách ,,znetvorené,, postavy, ale to práve dávalo príbehu náboj, dosť dobre napísané, čítala som bez dychu
mne sa kniha celkom páčila, dej bol pútavý, a tá sexuálna scéna v koči, no teda dosť vzrušujúce, a to je pravda, že hlavní predstavitelia neboli až tak moc sympatickí, ale autorku ,,chválim,, za vykreslenie otroctva
dobre sa čítala, bola som zvedavá ako to medzi nimi dopadne, teda jasné, že dobre :)
páči sa mi príbeh kedy pekná žena je obletovaná sexi mužom
od začiatku pútavé, mne to tam trochu kazil ten príbeh týrania ženy manželom, hrdina bol borec
zo začiatku nič moc,ale potom sa to rozbehlo a ten koniec .. perfektný, odporúčam prečítať
vynikajúce, malo to všetko humor, vášeň, lásku, zlosť, moja obľúbená