Zabudnutá láska přehled
La Vyrle Spencer
Speváčka Tess je na výslní svojej kariéry, keď ju nečakaná rodinná udalosť prinúti vrátiť sa do mestečka, kde vyrastala. Na jej veľké prekvapenie ju tu nečakajú len pekné spomienky, ale aj najväčšia láska jej života.
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1997 , Ikar (SK)Originální název:
Small Town Girl, 1997
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zabudnutá láska. Přihlašte se a napište ho.
všechny komentářeSouvisející novinky (0)
Kniha Zabudnutá láska v seznamech
1996 | Kolibřík |
1993 | Když se začíná znovu |
2005 | Naplnění |
1999 | Toxin / Měsíční svit ti sluší / Až za hrob / Příslib lásky |
1994 | Oddelené postele |
kniha je úplne iná ako autorka zvykne písať, a práve preto ju mám najradšej, nemám rada tie dramatické útrpné príbehy, toto bola krása, nevedela som sa odtrhnúť, milujem príbehy naplnenia platonickej lásky po rokoch, a to ako jej ukazoval tie výstrižky, ktoré si o nej hromadil, bomba, skoro som spadla zo stoličky, nádherné vykreslenie postáv a popisy deja, páčila sa mi tá scéna, ako sa naňho ,,vrhla,, v aute, no mega vzrušujúce, v žiadnej inej knihe (myslím knižky, ktoré som doteraz čítala, nielen od Spencerovej) nebolo nič tak dobre opísané, ale asi už moc prezrádzam, ale to sú vypichnuté okamihy, prečo si musíte knihu prečítať, inak v prvej kapitole som vôbec nečakala že ,,on,, bude ten hlavný, dosť hrozne o ňom rozmýšľala, dej bol preto neočakávaný, za mňa 200 bodov, v mojej knižnici má tento kúsok popredné miesto