uzivatel4895

Podľa popisu v anotácii, som očakávala, že budú medzi nimi nejaké trenice, keďže on je popísaný takými nelichotivými prívlastkami, ale som rada, že to bola úplne normálna harlequinka, i keď v prvých 2/3nách knihy sa v podstate nič medzi nimi nedialo, a potom prišla pusa a hneď aj vhupli do postele, a tieto scény spisovateľka dobre popísala, záver bol príjemný

v Druhej poviedke Kate Hoffmann opäť nesklamala, originálna obálka - https://www.goodreads.com/book/show/2504156.Wicked_Ways?ref=nav_sb_ss_1_16

Dejom je toto najšokujúcejší príbeh zo série, a tento titul by som ani nezaradila medzi romány pre ženy, psychopatické postavy v knihe ma tak znechutili, že som ľutovala, že som si knižku kúpila, snažila som sa ale knihu dočítať, samozrejme s preskakovaním mnohých strán a všímala som si len úryvky o Avery a John Paulovi.... vzťah 2 hlavných hrdinov celkom dobrý, ale nič výnimočné sa medzi nimi nedialo. Po 3 skvelých príbehoch zo série - Vražda podle seznamu, Divoká jízda, Oheň a led - siahnuť po niečom takomto, bolo naozaj pre moju jemnú dušu utrpenie...

autorkin štýl v príbehoch mi úplne nevyhovuje, príliš veľa postáv, ktoré zaberajú ,,priestor,, hlavným hrdinom, a riešia sa tam podľa mňa ,,blbosti,, radšej mohla pridať viac odsekov o intímnostiach, čo tam teda mne osobne naozaj chýbalo... fotka na obálke zase nie je pravdivá - hrdinka má čierne vlasy, olivovú pleť a obaja sa k sebe takto milo a usmievavo naozaj nemali

pre mňa bolo čítanie tejto knižky zážitkom, vynikajúci dej, dobre vykreslení hlavní hrdinovia a pútavo sa rozvíjajúci vzťah medzi nimi. Okrem toho trio priateliek - Regan, Cordelia a Sophie som si zamilovala, bavili ma ich rozhovory a teším sa tak na príbehy lásky zvyšných 2 dievčat. Regan bola skvelá, až som žasla ako ,,normálna,, bola takáto slečna, ktorá vyrastá od malička v prepychu, všetko ma bavilo na stránkach knihy, ako celok tak hodnotím túto knihu za NAJlepšiu zo série. Čo sa týka vraha a jeho príbehu, prišlo mi to veľmi smutné a rozumiem, že človeku môže po takomto niečom naozaj prepnúť... palec hore pre autorku za tú zápletku s murder listom - naozaj originálne. A záver s vyznaním lásky medzi Regan a Alecom mi vyčaril úsmev na tvári. Knihu odporúčam prečítať všetkými desiatimi! Jedinú výtku, ktorú mám, je foto na obálke, Regan bola tmavovláska :)

nudná kniha, a nebol tam ani sex, a postavy na obálke vôbec neboli v príbehu tak usmiate

príbeh ma rýchlo zaujal, nemohla som sa odtrhnúť, obidvaja hrdinovia boli zaujímavé postavy

dojem z knižky mne osobne kazilo slovíčko děcko, znelo to zvláštne, tak tvrdo, neosobne, a hrdinka tiež nebola úplne férová, keďže vedela (si myslela), že je neplodná a pristúpila na takúto ponuku...

top knižka od autorky, odporúčam prečítať, super štýl písania, napínavé, vzrušujúce a romantické

Dievčato v príbehu má takmer 9 rokov, takže foto na obálke akosi nesedí...príbeh bol dobre napísaný, a pre mňa aj napínavý

súhlasím, že knižka bola vtipná, príjemne ma to prekvapilo, hviezdičku strhávam za dialekt hlavného hrdinu a za to, že bol na začiatku zamilovaný do inej ženy

súhlasím s komentárom nižšie, knižka bola naprosto úžasná a dojímavá, aj mne zopárkrát vyšli slzičky, odporúčam zohnať a prečítať, jedna z naj romancí tohot formátu, páčil sa mi opis chvíľ, ktoré spolu obaja trávili, autorka píše naozaj s hĺbkou

skvele napísané, zatiaľ najvtipnejšia harlequinka, pobavila ma a ja vzťah medzi hlavnými postavami bol na jednotku, a ten pes :)

toto bola tá lepšia knižka od autorky, pútavo napísaný príbeh

priznám sa, že nemám veľmi rada príbehy, kde je spomínaná strata pamäti, knižku som nedočítala, lebo správanie hrdinu na začiatku mi nebolo sympatické, v origináli má knižka inú foto na obale, našla som tu - https://www.goodreads.com/book/show/3424280-a-husband-for-christmas?ac=1&from_search=true&qid=rcfhfPOVGb&rank=1