uzivatel4895 komentáře u knih
na rozdiel od iných knižiek od autorky, táto sa mi veľmi nepáčila
naozaj krásna obálka, ale príbeh bol o ničom, ani sex nemali, veľké sklamanie
anotácia sľubuje vzrušujúci príbeh, ale keď čítate, nič špeciálne v knižke nie je
ďaľšia z jej skvelých knižiek tejto autorky, páčili sa mi rozhovory medzi postavami, jedna z tých lepších harlequiniek, hviezdičku odoberám len preto, že hrdinka čakala dieťa s iným mužom, keby tu nebola táto skutočnosť, dala by som plný počet
intímne chvíle popísané bombasticky, myslím, že zatiaľ najlepšie v harlequinkách
zo začiatku skvelé, potom, keď sa prevalil skutočný dôvod ich sobáša, som zostala zaskočená
toto teda nebola dobrá Harlequinka, hrdinka mi prišla divná, popis ich milostného aktu som čítala so zdvihnutým obočím - to ako myslela autorka naozaj??
Knižka prekvapila originálnou zápletkou, zaujímavé čítanie, som zvedavá aj na príbeh Kylie.
táto knižka bola naozaj čitateľský zážitok, odporúčam všetkými desiatimi! skvelé vykreslenie postáv a ich príbehov, proste nádhera
dobrá knižka, od autorky som čítala síce lepšie, ale bolo to fajn čítanie, i keď tu neboli popísané posteľné scény :(
Knižka ma miestami veľmi nebavila, ale dalo sa to prečítať, usmiata dvojica na obálke sa k tomuto príbehu veľmi nehodí, lebo Savannah bol stále vážna
príjemná knižka, i keď na môj vkus dlho odďaľovali zblíženie
Napriek tomu, že mám rada príbehy o cestovaní v čase, tento nepatrí medzi moje obľúbené, popis vzťahu hrdinov mi nesadol, hlavne aj preto, že knižka mala nudný zdĺhavý začiatok
Popis príbehu na obálke zaujímavý, medzi postavami bolu trochu toho hnevu, tak ma príbeh až tak neočaril
toto bolo skvelé, celkovo mám rada podobné príbehy z tejto edície a tento bol jeden z Naj o cestovaní v čase, parádne napísané, odporúčam prečítať