vaili vaili komentáře u knih

Nebezpečné vyhlídky Nebezpečné vyhlídky Linda S. Howington

Tak takhle je vážně dobrá, protože jsem se i dost nasmála :)

21.03.2014 5 z 5

Easy? Easy? Tammara Webber

Vím, že bych ji měla zařidit do příjemného čtení nic hlubokého, ale byla prostě dobrá sice je mi o pár let víc než hrdinům, ale nebyly tu pro mě žádné trapné, sladké pasáže což velmi oceňuji :) uvěřitelný příběh to dělá u mě hodně :)

13.03.2014 5 z 5

Švábi Švábi Jo Nesbø

Zatím dávám na stejnou úroveň co Netopýra je to velmi dobré, ale ne skvělé...a překvapilo mě jak alkoholik v tomto díle zvládl svou závislost :) pokud dle konce nezačal s nějakou lepší :)) no prostě HH má něco do sebe je jiný než většina detektivů z ostatních knih proto mu možná dávám lepší hodnocení než by si zasloužil :)

21.02.2014 4 z 5

Den co den Den co den David Levithan

Takže jedna z opravdu dobrých, zajímavých a originálních knih. Sice je mi skoro dvakrát tolik co hrdinům, ale naprosto mi to nevadilo,. Opravdu povedené dílo :) Člověk se dokáže do postavy perfektně vcítit a zjistí jak strašný by mohl být život. Dokonce si začne víc vážit toho svého obyčejného :)

17.01.2014 5 z 5

Nezkrotná Nezkrotná Sylvia Day

Tak jak mi kniha přišla chtěla jsem jen nakouknout, ale jak člověk začne číst nelze přestat.. takže musím říct, že stále stejně dobré jako první dva díly...už aby vyšel další :)

16.12.2013 5 z 5

Nebezpečně blízko Nebezpečně blízko Linda S. Howington

Tak slušná kniha, kde teda jsem nestíhala při záchraných pracích Bailey :)) to snad normální člověk nemůže být tak sečtělý a šikovný, protože pokud ano tak bych na sobě měla asi dost zapracovat... :)

02.12.2013 4 z 5

Vyhnání Gerty Schnirch Vyhnání Gerty Schnirch Kateřina Tučková

No zkrátka vynikající kniha o strašných věcech, údalostech vlastně spíš o lidech bylo to všechno o nich a jejich chování. Podobné knihy či filmy byl dala jako povinnou četbu případně zhlédnutí.. ať aspoň máme všichni menší představu jak to tenkrát probíhalo.

21.11.2013 5 z 5

Obraz Doriana Graye Obraz Doriana Graye Oscar Wilde

Naprosto dokonalá kniha jen člověk opravdu musí vnímat co čte .. chvilkama je nutno se zamyslet co tím Wilde myslel :)

31.10.2013 5 z 5

Není přání jako přání Není přání jako přání Alexandra Potter

Milé, příjemné a vtipné počtení :)

29.10.2013 4 z 5

Vražedná pomsta Vražedná pomsta Suzanne Collins

Naprosto skvělé, napínavé a neotřelé.

09.10.2013 5 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Nádherná knížka, takhle jsem ještě u žádné jiné nebrečela :)

07.10.2013 5 z 5

Úspěšná smolařka se (asi) vdává Úspěšná smolařka se (asi) vdává Meg Cabot

S takovými knihami končím... to člověku vůbec nic nedá jen sebere čas :) pokud romantiku, tak si vezmu Petrusovou a je :)
Nebylo to úplně špatné, ale úplně mě točí když autorka otočí o 180 stupňů u popisu nějaké postavy....pan dokonalý se změní ve zmetka....to je ovšem specialita autorky :)

09.02.2015 3 z 5

Buzz Buzz Anders de la Motte

Skvělé super výborné...sice se občas ztratím...jak často mění vypravěče...myslím, že se mi líbí i víc než jednička i když ta byla též perfekt :) akorát ten uťatý konec musím půjčit hned trojku :)

20.01.2015 5 z 5

Odhalená Odhalená Kristin Cast

No já doufám, že ten další díl už bude poslední chci konec :) není to špatné, ale už je to strašně zdlouhavé...jedna kniha a nic se v ní vůbec celkově nevyřešilo..nestalo..Neferet stále prudí.. Z pořád miluje minimalně 2 kluky najednou :)) už chci konec rozuzlení a stop ende :)

18.11.2014 3 z 5

Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Tady čtu....sentimentální, plné sexu a bez příběhu, ale to je přesně to co aspoň občas si potřebuji přečíst...když toho máte v práci hodně a potřebujete vypnout mozek je to skvělý relax. Uznávám bastard byl vášnivější tahle je vtipnější, ale pořád pro mě dobrá :)

23.10.2014 5 z 5

Láska v Česku Láska v Česku Lukáš Pazdera

Musí říct, že knížka je napsaná opravdu reálně a zábavně..hodně příběhů, které se na konci protnou mě opravdu bavily :)

07.10.2014 5 z 5

Pro jednu noc Pro jednu noc Andrea Rimová

První část dobrý...druhá část když Viky pořizuje, kavárnu, manžela, psa a dítě.....děs děs otřes.. takové sladké cinty jsem dlouho nečetla :) (za ty srážím jednu*) v tu chvíli jsem se styděla, že knihu držím v ruce...a třetí část super nečekaný konec pro mě hodně dobrý a aspoň trochu vzrůšo :)

01.10.2014 3 z 5

Kouzlo okamžiku Kouzlo okamžiku Nora Roberts

Stále stejné nápad dobrý, proč ne si přečíst sem tam nějakou oddechovku, ale trošku přepísknuté s těmi okamžitými a vždy rychlými zásnubami...proč hned rovnou svatby..to je na hlavu :)

26.09.2014 3 z 5

Sex, lži a rande přes internet Sex, lži a rande přes internet Rachel Gibson

Ale jo taková příjemná kniha nic úžasného, ale vcelku dobré :)

04.07.2014 4 z 5

Jen jeden den Jen jeden den Gayle Forman

Musím souhlasit s názory níže .. pomalejší rozjezd, skvělá Paříž, děsný rok na škole a opět skvělá Paříž až do konce knihy :) takže kromě té jedné části skvělá kniha :)

10.06.2014 4 z 5