Sex, lži a rande přes internet přehled
Rachel Gibson
Sex, lži a rande přes internet série
1. díl
Rande přes internet může být vzrušující, ale zároveň nebezpečné. Člověk nikdy neví, kdo sedí na opačné straně sítě! I když si Lucy myslí, že má vše pod kontrolou a může se dál nerušeně na internetových seznamkách věnovat sbírání materiálu pro svou novou detektivní knihu, na druhé straně sítě sedí záhadný Quinn, jehož život je pro zamilovanou Lucy jednou velkou neznámou.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , MottoOriginální název:
Sex, Lies, and Online Dating, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sex, lži a rande přes internet. Přihlašte se a napište ho.
Sex, lži a rande přes internet
Mladá spisovatelka a „sexy“ detektiv se seznámí přes internet. Co prožívají, si přečtěte, lehce erotický román, chvílemi i napínavý se mi líbil a doporučuji. Dávám 4 hvězdy.
Na začátku docela zajímavá zápletka, ale pak už jedno klišé za druhým. Blonďatá modrooká krasavice (168 cm/55 kg), vysoký hnědooký sympaťák s pekáčem buchet kolem pupíku (Instalatér?!), nějaká ta záhada, kámošky a pokec u kafe atd. atd. atd. Jo a taky sex, sex a nějaká ta vražda... Nic, co by tady už xkrát nebylo. Na druhou stranu, když jedete na dovolenou a když nemáte splněnu Čtenářskou výzvu z tohoto roku, tak si myslím, že je to přesně to pravé do kufru.
Kniha Sex, lži a rande přes internet v seznamech
internetová komunikaceAutorovy další knížky
2008 | Sex, lži a rande přes internet |
2001 | To musí být láska! |
2008 | Řekni mi pravdu |
2010 | Láska na ľade |
2013 | Zachraň mě |
Nenáročna kniha, ktera splňuje model „román pro ženy“. Děj knihy zpestřuje kriminální zápletka a místy i sarkastický humor, díky tomu nemáte pocit, že čtete příběh z tzv. červené knihovny.