Zachraň mě přehled

Zachraň mě
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/171198/bmid_zachran-me-FVn-171198.jpg 4 60 60

Městečko Lovett, Texas série

3. díl

Většina obyvatel texaského Lovettu má na Sadie jasný názor: je poněkud bláznivá. Uznejte sami – nikdy nevyhrála jedinou soutěž krásy, v osmnácti bez ohlédnutí opustila Texas, rodný ranč i starého otce, nosí nemožně rovné vlasy, a hlavně, je jí třiatřicet a ještě není vdaná!

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Motto

Rescue Me, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zachraň mě. Přihlašte se a napište ho.

Paris2000
09.08.2024 4 z 5

Nenáročná kniha, jen něco je za mě v ději zkrácené - useknuté, mohlo by to být rozepsáno podrobněji, něco zbytečné.

Nikidree
05.02.2024 4 z 5

Třetí vypůjčená kniha od kamarádka a oproti "Řekni mi pravdu", mnohem lepší. Sice slovíčko "Hurá" po jisté činnosti mi nejde na rozum ještě teď, ale jinak se jedná o oddechovou knihu s občas vtipnými hláškami a naprosto nenáročným dějem. I mi přišlo, že hl. hrdinka se opravdu chovala reálně a ne jako poblázněná puberťačka.
Jediné co bych asi trochu vytkla je, že se z Vincova pohledu čtenář nedočká skoro žádné informace, kdy se pro něj z nezávazného pobavení stalo/stávalo něco víc.
Ale je to jen drobnost. A jelikož se mi hl. hrdinové zamlouvali, včetně prostředí, do kterého je příběh zasazen, dávám 4*.

KodalSa
19.06.2023 4 z 5

Docela příjemné, lehké a poměrně vtipné nenáročné čtivo. Bavila jsem se.

Kniha Zachraň mě v seznamech

Rachel Gibson
americká, 1961
2008  75%Sex, lži a rande přes internet
2001  72%To musí být láska!
2008  74%Řekni mi pravdu
2010  81%Láska na ľade